Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тайнствени хакери поеха отговорността за кибератаката срещу Sony Pictures и поискаха от филмовата компания да не пуска комедията за Ким Чен Ун по екраните, съобщи агенция БГНЕС.

"Изпълнете нашето искане, ако искате да се спасите от нас. Незабавно спрете да показвате този терористичен филм, който може да наруши мира в региона и да доведе до война", се казва в изявлението на доста неграмотен английски, изпратено до кинокомпанията от хакерската групировка, нарекла себе си "Пазители на мира".

Както Клуб Z своевременно разказа, в налудничавата комедия "Интервю" двама американски репортери получават възможност да вземат интервю от севернокорейския лидер Ким Чен Ун. ЦРУ се възползва от случая, за да ги вербува да извършат покушение срещу Ким. Следват куп парадоксални събития, смешни за западната и обидни за корейската публика, особено за Вожда ѝ.

Официален Пхенян отрече негови компютърни специалисти да имат нещо общо с кибератаката, в резултат на която филми на Sony започнаха да се появяват по торент тракерите още преди премиерите си. "Интервю" с нашумелите Джеймс Франко и Сет Роугън в главните роли излиза по екраните на 25 декември.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.