Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Евелина Николова донесе втори медал за българската борба от Игрите и пети за страната ни в Токио. Тя грабна бронз при 57-килограмовите с туш над рускинята Валерия Коблова.

Точно по същото време Ивет Горанова стана олимпийска шампионка в каратето, така отличията ни станаха пет - злато, два сребърни медала (за Антоанета Костадинова в стрелбата и Стойка Кръстева в бокса, но в събота може да стане и титла) и два бронза.

Николова поведе с 5:0, а след 2:49 мин. от началото на срещата успя да тушира опонентката си.

Преди това Георги Вангелов остана пети в категория до 57 кг на свободния стил след 1:5 срещу Нурислам Саниев (Казахстан) в спора за третото място.

Програмата на българите за петък, 6 август

От 04.20 ч. и 8.50 ч. сутринта Боряна Калейн и Катрин Тасева ще играят в квалификациите в художествената гимнастика индивидуално, евентуалният финал е в събота след 9.20 ч.

Около 6.00 ч. сутринта Миглена Селишка се бори в кат. 50 кг с първа среща с румънката Емилия Вук с евентуален четвъртфинал малко по-късно и полуфинал (след 12.15 ч.).

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.