Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Поредна промяна в ръководството на държавното дружество "Автомагистрали" от днес. С официално съобщение на сайта си компанията информира, че досегашният член на Съвета на директорите инж. Иван Станчев става изпълнителен директор. Той ще замести инж. Валентин Вълков, който пък остава и член на същия Съвет на директорите. 

Вътрешната рокада не следва много ясна логика, макар че в съобщението се казва следното: 

"Промяната е вследствие на направена промяна на Устава на „Автомагистрали“ ЕАД, с която изпълнителният директор и председателят на Съвета на директорите управляват дружеството заедно и поотделно."

Така в момента излиза, че тримата новозначени директори от министър Виолета Комитова продължават да стоят на постовете си, но с някои размествания. Вълков остава просто член на СД, Станчев е изпълнителен директор, а Десислава Христова остава на поста председател на СД. 

Интересното е, че Вълков бе кандидат за член на постоянното ръководство (в момента ръководството е временно), но не бе допуснат - заради липса на управленски опит. 

Драмата "ново ръководство на "Автомагистрали" продължи близо месец, заради отказа на предишния Изпълнителен директор Стоян Беличев да напусне поста и поредицата му обжалвания на уволнението, които бяха уважавани от съда. След известни съдебни битки, Комитова все пак успя да направи промените. 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.