Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Добри новини за феновете на "бондиадата": снимките на новия филм за агента 007 на Нейно Величество под заглавие "Спектър"

Моника Белучи

започват в понеделник в Лондон. А една от задължителните за всеки епизод Бонд-гърли ще бъде прекрасната 50-годишна италианка Моника Белучи. Това съобщи лично днес режисьорът Сам Мендес на пресконференция в британското Pinewood Studios.

Както вече е известно, в качеството на агент 007 за четвърти път влиза Даниъл Крейг, шпионския шеф М играе Рейф Файнс, а ролята на безстрашната партньорка на Бонд е поверена на Наоми Харис. Гаднярът, който ще си получи заслуженото лично от Бонд, в този филм е брилянтният австриец Кристоф Валц ("Гадни копилета", "Джанго без окови"). Третата хубавица, която ще има близки срещи от четвърти вид с Даниъл Крейг, е французойката Леа Сейду.

Покрай пресконференцията преди началото на снимките Сам Мендес демонстрира и новия автомобил на Джеймс Бонд - Aston Martin DB10. Снимките ще вървят около 7 месеца в Рим, Лондон и Мексико. Премиерата е обявена за есента на идната година.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.