Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Еврокомисарят по здравеопазването Стела Кириакиду пристига утре в България, съобщиха от Европейската комисия.

Сутринта тя ще се срещне с президента Румен Радев и служебния министър на здравеопазването Стойчо Кацаров. Разговорите ще бъдат фокусирани върху ваксинационната стратегия на ЕС и разгръщането на ваксинационната кампания у нас, както и препоръките на Европейския здравен съюз.

След това Кириакиду ще посети ваксинационния център в Университетския медицински център „Света Анна“.

"Очаквам да видя от първа ръка ситуацията с разгръщането на ваксинационната кампания в България и как можем да подкрепим по-нататъшен напредък. Ще разговаряме и за пътя към силен Европейски здравен съюз и как заедно да засилим подготвеността за кризи в България и всички страни членки“, каза еврокомисарят преди посещението.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.