Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новоремонтираният път Мездра - Ботевград се пропука 5 месеца след като беше пукнат. Става дума за участъка между Люти дол и Ребърково - отсечка, по която колите се движат от средата на декември. 

Днес обаче репортаж на бТВ показа, че по пътя има пукнатини, а притеснени граждани на региона пишат в социалните мрежи, че "отново ще останем без път". 

Пред телевизията обаче, представител на фирмата за надзор на проекта инж. Атанас Димов обясни, че ремонт не се е правил на този път, откакто е пуснат, защото той е само за временна експлоатация. 

"Не са завършени окончателно строително-монтажните работи. Изградената временна конзола има леко изместване, ние го следим и поставяме на регулярна база битумна паста, за да не влиза вода в армонасипа. Срокът на проекта е за 36 месеца - завършва през 2023 г. Има възможност за затваряне на целия път по проект, но трафикът няма откъде да мине", заяви той. 

Кристина Иванчева от фирмата изпълнител пък призна, че трасето няма нито акт 15, нито акт 16, а е въведен с решение за временна експлоатация. 

Ключови думи

Коментари

Герберащината

До каквото се докосне герберастка душица всичко е леш, няма нужда да се изчегъртва, то само се разпада.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.