Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Владимир Кличко съди Кубрат Пулев за подозренията, че световният шампион по бокс в тежка категория взема допинг и всячески избягва проверки. Това е една от малкото новини от пресконференция на Кобрата, продължила час и половина в столичен хотел.

Пулев даде брифинга не толкова, за да каже какво предстои, а да застане официално пред медиите за първи път след мача срещу Кличко.

"В момента ме съдят заради думите ми, че той взима допинг. Мен ме скъсаха от проверки - в България, в Германия, през два дни. Дори на летището ми звъняха за проверка за допинг, рече Пулев. - Всичките ми молитви той да се подложи на тест останаха на вятъра. За това той няма как да получи моето уважение. В залата, по време на подготовката за мача, идваха негови хора - адвокати. Целта им беше да ме притеснят, за да мисля повече за тези неща и да не мога да тренирам спокойно. Делото може би ще отиде на никъде, защото аз казвам истината. Няма за какво да ме съди, но нека да пробва. Ще се съдим. Делото стартира още преди мача и аз сега не мога да говоря за Кличко и допинг."

А мениджърът на българина от немската компания "Зауерланд" - Кристиян Майер, обясни откъде идва конфликта. Като боксьор на "Зауерланд", Пулев е длъжен да се подчинява на правилата немската федерация по бокс, които са много строги. Докато Кличко няма такъв проблем, защото се е договорил по казуса с други организации.

Пред журналистите Кубрат Пулев повтори десетки пъти, че загубата му е следствие на негови грешки и че само той носи отговорност за това.

"Защитата ми бе слаба, допуснах лявото му кроше, при това няколко пъти. Бях готов, много натрениран, чувствах се готов. Просто не се получи. Това беше ценен опит за мен", рече Пулев.

Очаквайте още подробности.

Ключови думи

Коментари

franko1880

От цялото интервю само пикантерията избрахте да напишете!

v.marinov

Ами не е точно така. Написали сме "Очаквайте още подробности", но може би не е достатъчно ясно. За вас е пикантерия, но не и за нас. Темата допинг е достатъчно сериозна, още повече когато има заведено дело. Кубрат си го каза сам. А ето доказателството, че решихме да напишем и още куп неща... http://clubz.bg/11144-ne_vsichko_e_nared_mejdu_pulev_i_nemskite_mu_menidjyri

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.