Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Филмът на журналиста Георги Тошев и Ема Константинова "Портрет на една дама" ще бъде излъчен премиерно на "Киномания 2014" тази вечер, 25 ноември. 

"Портрет на една дама" всъщност е първият документален филм за гранд дамата на българското кино и театър Татяна Лолова. Лентата ще бъде показана от 18.30 ч в кино "Люмиер". 

Неотразимата актриса рядко дава итервюта за медии, но се е доверила на Тошев и екипа му, за да надникнат в живота ѝ на сцената, на снимачната площадка, пред фотографския обектив и зад кулисите. Любимката на поколения българи е жена с много лица - актриса, майка, съпруга, баба, свекърва, приятел, муза. Срещаме я там, където тя е във виръха си, но и в най-интимното ѝ кътче - у дома, сред най-близките. Такава, каквато не сме я виждали досега. 

С оперната звезда Светла Василева

Една неочаквана среща с брат ѝ в Париж ни повежда по маршрути, които Лолова открива преди повече от 30 години. Във френската столица тя среща и една специална жена, на която се възхищава – оперната звезда Светла Василева. 

Татяна Лолова в годината на своя красив юбилей - такава, каквато е. Без грим, равносметки и носталгия по миналото. Пълна с енергия, готова да продължи пътешествието на своя талант.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.