Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският президент Владимир Путин още не си е поставил руската ваксина срещу коронавирус „Спутник V“, но възнамерява да направи това непременно и не публично.

Това личи от отчет за онлайн разговор на президента с главни редактори вчера, публикуван в уебсайта на в. „Комерсант“.

„Не искам да подражавам - е казал Путин, намеквайки за други лидери, които се ваксинираха публично, за да убедят съгражданите си да направят същото. - Затова няма да направя това специално пред камерите, но аз безусловно ще си поставя нашата ваксина, която смятам за най-добрата в света по всички показатели.“

Путин е посочил, че ще се ваксинира може би в края на лятото и в началото на есента, когато започва активният му сезон и му се налага много да пътува. 

Дотогава ще има двуседмичен карантинен режим за всички, които искат да се срещнат с него.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.