Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият футболист Марио Метушев да лежи 20 години в затвора, при първоначален строг режим. Това е решил днес състав на Окръжен съд - Благоевград, пише местният вестник "Струма" . Причината - жестокото убийсто на най-добрият му приятел Красимир Колджиев-Дзамбов от Гоце Делчев. 

Убийството е извършено навръх Рамазан Байрям през юни на 2018 години и може да бъде описано като особено брутално. По това време Метушев е треньор на "Места" (Хаджидимово), а драмата се разиграва след обилно количество погълнат алкохол, изпито в дома на Колджиев, където той живеел с майка си. Метушев е осъден да плати и 550 000 лв. кръвнина. 

Малко след убийството Метушев направил неуспешен опит за самоубийство. Местното издание цитира и майката на жертвата, която заявила пред съда, че след трагедията извършителят се обърнал към нея с думите:

"Аз съм дяволът и тебе ще те разпоря!" 

Вероятната причина за спора е, че бившият футболист подозирал приятеля си в предателство. Става дума - по медийни публикации - за сделка с тютюневи изделия. 

Присъдата подлежи на обжалване.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.