Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нямам нито едно основание да оттегля кандидатурата на този достоен човек. Това заяви пред Би Ти Ви военният министър Николай Ненчев в отговор на въпроса дали ще се откаже от зам.-министър Орхан Исмаилов.

Патриотичният фронт заплаши, че ще оттегли подкрепата си за правителството заради назначението, което било заплаха за националната сигурност. Фронтът решава до 24 часа дали да свали подкрепата си от кабинетаСимеонов и Каракачанов на среща с Борисов заради назначението на Орхан Исмаилов, като в момента ръководството му е на среща с премиера Бойко Борисов.

Ненчев посочи, че се надява в близките дни да проведе среща със съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов, за да изясни какви притеснения имат националистите по отношение на Исмаилов. Минисърът подчерта, че има подкрепата и на премиера Бойко Борисов.

"Оставката би била нещо много опасно", подчерта военен №1, според когото не бива да се оттегля един зам.-министър заради името му, а в случая става дума за човек, който е бил на достатъчно постове, които предполагат проверка за контакти с чужди служби.

„Не считам, че НПСД (партията, издигнала Орхан Исмаилов – б.р.) е протурска партия”, подчерта министърът. По думите му кандидатурата е била обсъдена и одобрена, като в момента тя е в определена степен и обединяващ фактор – както Радан Кънев, така и Найден Зеленогорски и Божидар Лукарски са подкрепили зам.-министъра.

Запитан за най-големите предизвикателства пред сигурността на страната ни, Никой Ненчев постави на първо място събитията в Украйна, "руската агресия в Крим, в една суверена държава", а след това постави ислямския тероризъм и опасността от бежанска вълна. Ненчев заяви, че оградата по границата с Турция ще бъде завършена и тя би улеснила в голяма степен МВР.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

Подкрепа за Ненчев и Орхан Исмаилов!

Хирургът Тричко

Тоя Ненчев голям образ... :D С тая новоинсталирана (присъдена) коса ме убива :D Иначе е доста неадекватен. Министерство не се управлява с "Баба ми навремето ми казваше..." ;) Ама да видим каква ще я свърши и тогава да даваме оценки.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.