Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германия се подготвя за локдаун до Великден. Това съобщават днес медиите в страната, позовавайки се на дискусия на кабинета, в която канцлерът Меркел е предупредила, че най-вероятно ще се наложат още 8 до10 седмици пълно затваряне.

Засега строгите ограничителни мерки в Германия важат до края на януари. Работят само магазините за храна и аптеките. Заради мутацията на вируса, която бе засечена първо във Великобритания обаче, кабинетът в Берлин обмисля да удължи мерките, като според вестник „Билд“ е станало дума за цели 8 до 10 седмици пълно затваряне.

В противен случай заразата няма да се овладее и на Великден ще има десетократно повече болни, отколкото сега. Това ще срине напълно здравната система.

Целта на мерките е да се свали броя на новозаразени до под 50 на 100 000 души население в рамките на седмица. В същото време Германия започва да анализира всеки десети положителен тест за вируса, за да открие и засече нови мутации.

Коментари

Giga Shadow's picture
Giga Shadow
Giga Shadow

Коментар във форум почти като

Коментар във форум почти като виц: Немците ще изтърпят някак карантината по време на Коледа, но за курбан байрама ще се вдигнат на бунт.

Ауф фиидерзеен ХДС камераден

Заради тази рядка германска порода уфсъ, "АГ" ще ви го набута на изборите с 220.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.