Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" трябва да спечели титлата до 2-3 години. Това е водещата цел на "сините" според треньора Славиша Стоянович. Той представи план за развитие и визия за бъдещето на клуба с писмо до ръководството, феновете и медиите.

Според Стоянович трябва да има коренна промяна в редица аспекти заради неправилната философия в последните десет години. Той изтъква, че "Левски" е клуб с огромен потенциал и са необходими незабавни действия, с които да бъде върнат предишният облик на сините.

"Нужно е да се върне отговорността в клуба. Да се върне доверието в клуба. Да се върнат компетентността и професионализмът в клуба. Само така щастието и радостта отново ще бъдат изписани върху очите и лицата на феновете на "Левски". Парите не могат да купят това", пише Стоянович.

Той предлага изработването на кодекс на поведение на терена и извън него за всички служители на клуба. И набляга върху важността от следване на правилна философия и налагане на стил и система на игра на отбора.

"В клубната философия ще са зададени критериите, на които следва да отговаря дадено лице, за да е част от ПФК "Левски". Тя следва да съдържа характеристика на футболните, техническите умения, личностни качества, ниво на професионализъм, степента на образование", казва още Стоянович.

Неговото предложение е всяка година да се присъединяват по двама-трима юноши към първия отбор. Стоянович предвижда да бъдат създадени здрави и трайни отношения с привържениците, като идеята е да има срещи на всеки шест месеца.

Планът за трансферите според Стоянович изисква засилване на контактите в чужбина и изграждане на широка мрежа с грандовете на Балканите (например "Олимпиакос", ПАОК, "Бешикташ", "Галатасарай", "Цървена звезда", "Динамо" (Загреб) и т.н).

Според Стоянович в следващите 2-3 години "Левски" трябва да участва в групите на Лига Европа, да изгради играчи, които да се превърнат в основно ядро на формациите в националния отбор, както и да трансферира футболисти в отбори от петте големи първенства в света.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.