Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Лудогорец" е напът да финализира преговорите със Станимир Стоилов за нов старши треньор, предаде бТВ. Двете страни уточняват последни детайли по договора.

Клубът уволни Павел Върба в края на октомври и още от първите дни след смяната се заговори, че иска да ангажира Мъри. Тимът временно бе поверен на Станислав Генчев, но завърши в Лига Европа без спечелена точка и се представя колебливо в Първа лига.

Целта на "Лудогорец" е новият наставник да започне с началото на зимната подготовка през януари.

Шампионите имат и резервни варианти. Сред тях е сърбинът Иван Йованович, работил дълги години в родината си, Гърция, Кипър и ОАЕ.

Станимир Стоилов е безработен почти от две години. Той бе начело на националния отбор на Казахстан до ноември 2018 г. Преди това имаше успехи с местния гранд "Астана". В България беше наставник на "Левски", "Литекс", "Ботев" (Пловдив) и националния отбор.

Наскоро в "Лудогорец" като треньор на вратарите се завърна Здравко Здравков, който през 2020 г. бе в Китай.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.