Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Последно сбогом за Димо. Приятели и почитатели се събраха в храма "Свети Седмочисленици" в сърцето на София, за да изпратят в последния му земен път едно от най-големите сърца на родната музикална сцена - певецът, текстописецът, човекът и фронтмен на група P.I.F Димо Стоянов. Той, едва на 45, не успя да се пребори с коронавируса и си отиде в понеделник. Въпреки че се бореше докрай.  

Музиканти приятели попяха в памет пред храма. 

Приятели от Варна, откъдето Димо е родом, го изпратиха - на плажа, където често пееше с бандата. Изпратиха го с музика и с цветя - в пясъка и в морето.

А довечера, точно в 21 ч., призивът е на балкона да си пуснем "Невидимо дете". И да го изпратим. За да остане. С музиката, думите, смеха и таланта си.

"Приказка"-та на Димо - в памет на Димо. 

 

Димо Стоянов беше музика. Приятели музиканти го изпратиха. С музика.
Любо Киров (на снимката), Орлин Павлов, Саня Армутлиева, Камен Алипиев-Кедъра, Деян Донков... и много, много други лица от родната сцена бяха пред храма "Свети Седмочисленици".
И Графа, и Иво Касазов от "Акага"...
Актрисата Елена Петрова
Свилен от "Остава"
И Калин Вельов...

 

И тъй като българската музика загуби един от емблематичните си гласове, а една жена и двете ѝ малки деца останаха без съпруг и баща - приятели на Димо подеха инициатива в подкрепа на семейството. Инициативата е на „Пощенска кутия за приказки“, а дизайнът на платформата е изработен безвъзмездно от агенция eDesign.

Можете да подкрепите семейството на Димо през сайта ТУК или с дарение по сметка:

BG48FINV91501017503751

Първа Инвестиционна Банка

Титуляр:

Фондация "Майко Мила"

Основание:

Подкрепа на семейството на Димо

Коментари

Нямаше да е зле, ако хората

Нямаше да е зле, ако хората на снимките носеха маски. Така щяха да изразят почитта си към човек, отишъл си от коронавирус.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.