Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Откритото първенство на Австралия по тенис е отложено с три седмици - вместо в периода 18-31 януари, ще се играе от 8-и до 21 февруари 2021 г., съобщиха организаторите.

Играчите ще могат да пристигнат в Мелбърн на 15 януари за задължителната в страната 14-дневна карантина. След това ще имат право да тренират и играят в два турнира, които ще се проведат на Зеления континент.

Единият от тях е отборният "ATP къп", който във второто си издание ще е включва само 12 тима (отново заради пандемията). И ще премине в Мелбърн.

Квалификациите за "Аустрелиън оупън" ще се проведат за четири дни от 10 януари в Доха, Катар.

Сезонът на ATP започва на 5 януари с турнирите в Анталия и Делрей бийч (САЩ) - и двата от категория 250.

Асоциацията на професионалните тенисисти обяви първите седем седмици в календара. Следващите надпревари ще бъдат съобщавани поетапно. Някои ще отпаднат, а други ще бъдат пренасрочени.

Съкратеният вариант на "ATP къп" означава, че България няма да участва - засега, тъй като е на 15-о място, предвид класирането в ранглистата на Григор Димитров. Тимът ни ще запише участие, само ако има откази.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.