Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Двама дужи са задържани тази вечер пред централата на ВМРО, съобщи БНТ. 

Протестиращи срещу правителството са посетили тази вече централата на партньора в управлението, но били заляти с вода от последния етаж на сградата - в централата на партията още имало хора.

По непотвърдена информация евродепутатът Ангел Джамбазки е бил в сградата и е хвърлял димки и пиратки. От ВМРО отричат това - зам.-председателят въобще не бил в централата.

Част от протестиращите се разбили вратата на сградата. Дошла полиция и те влезли в провокация с пазителите на реда. В крайна сметка двама са задържани.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.