Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще премине на дистанционна работа заради контакт с лице с установена положителна проба за COVID 19. Това съобщиха от образователното ведомство.

Министърът е в добро здравословно състояние, без симптоми, предстои да му бъде направен PCR тест. Към момента той се води "самоизолиран", но при контакт със заразен е задължителна 10-дневна карантина от датата на контакта - според заповед за противоепидемичните мерки на здравния министър. 

Премиерът Бойко Борисов продължава да се лекува от зараза с коронавирус. Под карантина в един или друг момент бяха министрите Краисмир Каркачанов, Кирил Ананиев и Петя Аврамова.

Днес стана ясно, че лидерката на БСП Корнелия Нинова е все още в болница, тя също е заразена. Има и още един депутат от БСП с диагнозата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.