Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Следващите два мача на "Славия" в Първа лига са отложени заради масово заразяване с коронавируса в отбора, съобщи БФС. Положителните проби само на футболисти с професионални договори са 11. Двубой се отлага при повече от 10 позитивни в един тим, както предвижда протокол, приет от централата още през пролетта.

Играчите са поставени под карантина, която изтича на 8 ноември, стига да дадат отрицателни резултати на PCR.

Така утрешният мач "Славия" - "Ботев" (Пловдив) няма да се играе. Нова дата ще има и за гостуването на "белите" на "Ботев" (Враца), предвидено за 7 ноември.

Инфектираните случаи на футболисти са констатирани от медицинската комисия на БФС.

11-те положителни проби засега са рекорд в един отбор в България. В изминалите месеци имаше повече случаи в "Арда" - 17, и "Черно море" - 16, но не малка част от тях бяха на треньори и служители.

Почти няма клуб, в който да не бяха регистрирани инфектирани с COVID-19.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.