Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Димитър Бербатов не отрече появилите се информации, че има интерес към изборния конгрес на БФС на 11 декември, но уточни, че на този етап не иска постове, а да се убеди, че българският футбол върви в правилната посока.

Вчера сайтът dsport.bg обяви, че Бербо ще влезе в екипа на Петър Величков, бивш дългогодишен изпълнителен директор на OMV и член на Изпълкома на БФС. Вероятно като вицепрезидент на бизнесмена, който иска да се кандидатира за наследник на подалия оставка преди година Борислав Михайлов.

"Познавам се с Петър Величков от доста време. Доста пъти сме обсъждали българския футбол, коментира Бербатов пред dsport.bg. - Може би в последно време малко по-интензивно. Имаме доста допирни точки, но ако има нещо официално, ще стане ясно в близките седмици. Истината е, че не е важно аз ли ще съм, друг ли ще е. Аз не ламтя за шефско място във футболния съюз, не ламтя за началник, да раздавам заповеди. Аз искам българският футбол да върви в правилната посока, като гледам националния отбор да ми е хубаво. По тази линия е важно човекът, който е там, да донесе промяната. На този етап всичко е във фазата на разговори между двама човека, които се уважават и имат еднакви гледни точки."

"За момента си говоря с човек, когото познавам. Предполагам това правят и други хора. Надявам се да настъпи промяна. Не търся да ставам шеф или да се изявявам като такъв, а търся футболът ни да тръгне в по-добра посока - действия трябват, а никой нищо не прави в последните 14-15 години", добави той.

Бербатов отговори и на въпрос за постоянните нападки, които получава от президента на "Славия" и член на ИК на БФС Венцеслав Стефанов.

"Венци Стефанов има някакво озлобление към мен. Преди време се бяхме чули с него и му казах, че не ми е приятно да ми споменава името. Може би от тогава е събрал още злоба. Също така може би се вижда, че идва промяната и човек, който не иска промяна, се бори с всички сили. Аз като имам нещо да казвам, се обаждам и го казвам лично", рече бившият голмайстор на "Тотнъм" и "Манчестър Юнайтед".

Коментари

Maria Rana's picture
Maria Rana
Binedah334

Започнете сега, като печелите

Започнете сега, като печелите допълнително $ 17 000 или повече, просто като вършите много лесна и проста работа от вкъщи. Миналия месец получих $ 18642 от тази онлайн работа, просто като й давам 2 часа на ден, използвайки моя лаптоп. Вече всеки може да получи тази домашна работа и да започне да печели истински пари онлайн, като просто следва подробности тук .......... ==>>> C­­a­­s­­h­­m­­a­x­5­­.­­c­­l­­u­­b/

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.