Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на Венецуела Николас Мадуро пожела скорошно оздравяване на американския президент Доналд Тръмп, който е заразен с новия коронавирус, предаде ТАСС, цитирана от БТА. Мадуро обаче не пропусна да нарече Тръмп "враг на Венецуела".

"Ние не искаме който и да е да се разболява. Изразяваме нашата човешка солидарност с президента на САЩ, безпощадния враг на Венецуела, на когото желаем оздравяване", заяви Мадуро.

Той изрази мнение, че Тръмп се е разболял, защото в САЩ не всички носят маски.

Венецуелският президент освен това съобщи, че неговият син и сестра му са доброволци в изпитанията на руската ваксина срещу коронавируса "Спутник V".

Трети ирански танкер с гориво пусна котва във Венецуела

Трети ирански танкер пристигна във Венецуела и пусна котва в източното венецуелско пристанище Гарагао. Танкерите доставиха на закъсалата страна 820 000 барела гориво, предаде Ройтерс.

Доставката идва в момент, в който държавата страда от недостиг на гориво, както и от прекъсване на тока, недостиг на вода и на газ за битови нужни. Това доведе и до вълна от протести.

Мрежата за рафиниране на държавната петролна компания "Петролеос де Венесуела", произвеждаща едно време по 1,3 милиона барела на ден, рухна, въпреки че две рафинерии през миналата седмица произведоха около 50 000 барела на ден бензин.

Тогава президентът Николас Мадуро обяви план за доставка на бензин, който влиза в сила от днес.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.