Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков показа марката си за спортни облекла H8S на пресконференция и презентация в столичен хотел. В линията има шапки, фланелки, анцузи и т.н. Дрехите са подходящи за спортуване, но също така и за свободното време.

Гостите на Камата бяха посрещнати ефектно - със суджуци, носещи отново лика и името на най-успелия български футболист, но също така с формата на осмици.

"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те вървят по нашия път, рече Стоичков. - Затова решихме да направим тази спортна линия. Тя е за всички. Знаете, че обичам голф, лов... Логото е специално за мен, то е моят спортен живот. Номер 8 също е специален за мен."

Ицо благодари на хората, реализирали проекта, а паралелно с това представи и новия си уебсайт, чрез който облеклата могат да се купуват. Там е и издадената неотдавна автобиография на Стоичков, която скоро може да бъде издадена и в Съединените щати, стана ясно на брифинга.

Стоичков пожела на ЦСКА-София, в който е един от тримата акционери, и на "Лудогорец" за влязат в групите на Лига Европа. По думите му - това ще е добре за българския футбол. И е постижимо.

Той коментира с "всичко е възможно" шансовете на националите да се класират на отложеното за догодина Европейско. Но е скептичен доколко е реалистично това да се случи, тъй като "нямаме качество и няма как да искаме класиране".

"Не съм видял нито една блок маса, нито съм видял платформа. Като ги представят, мога да коментирам, сега - няма как", така номер 8 отговори на въпрос за това кой ще стане новият президент на БФС на предстоящия в края на годината конгрес.

Аня Пенчева бе сред популярните гости на представянето.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.