Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Проблеми с електрозахранването отново оставиха на тъмно голяма част от Венецуела, предаде ДПА, позовавайки се на венецуелската телевизия NTN24.
Без електричество са поне 14 от 23-те венецуелски щата. В някои квартали на столицата Каракас ток няма от 60 часа.

Спирането на тока е чест проблем в страната, където електромрежата не се поддържа добре. Но сегашното прекъсване на електрозахранването напомни на венецуелците за 2019 г., когато изпадналата в криза южноамериканска страна преживя поредица от подобни спирания на тока. Тогава правителството каза, че са вследствие на саботажи, за които обвини САЩ и опозицията, припомня БТА.

Според опозицията причината за честите проблеми е липсата на инвестиции в националната електрическа мрежа, лошата поддръжка и корупцията.

Снощи вицепрезидентката Делси Родригес написа в Туитър, че се е срещнала с работници от държавната електрическа компания Корпоелек, за да им благодари, че "отново спасяват и предпазват националната електрическа служба от терористи, които продължават да я атакуват".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.