Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Пазителите" (Watchmen), "Шитс Крийк" (Schitt's Creek) и "Наследници" (Succession) - това са големите победители на телевизионните награди "Еми", провели се тази неделя в САЩ. Сериалите получиха призове съответно за най-добър мини-, комедиен и драматичен сериал.

Това се случи на 72-рата церемония за връчване на престижните статуетки, която поради пандемията от коронавирус се проведе виртуално.

"Пазителите" на режисьорите Никол Касел и Стивън Уилямс беше филмът с най-много номинации - 26. В крайна сметка наградени бяха Реджина Кинг (Най-добра актриса) и Яхия Абдул-Матин (Най-добър актьор в поддържаща роля) в сериал или филм. Награди получиха и сценаристите на филма Деймън Линделоф и Корд Джеферсън.

Ситкомът "Шитс Крийк" бе в борбата за 15 награди. Той обра повечето призове в комедийния жанр - за режисура (Даниел Леви и Андрю Чивидино), сценарий (Даниел Леви), най-добра мъжка и женска главни роля (Юджийн Леви и Катерин Охара), най-добра мъжка и женска поддържащи роли (Даниел Леви и Ани Мърфи) и най-добър комедиен сериал - общо 7 отличия. 

Доста по-оспорвана бе надпреварата в драматичния жанр - Джеръми Стронг ("Наследници") и Зендая ("Еуфория") получиха наградите за най-добра мъжка и женска главни роли. При поддържащите роли бяха отличени съответно Били Крудъп ("Сутрешното шоу") и Джулия Гарнър ("Озарк").

Андрей Парекх беше награден за режисура за "Наследници", а Джеси Армстронг - за сценарий. "Наследници" взе наградата и за най-добър драматичен сериал.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.