Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Под ръководството на Специализираната прокуратурата рано тази сутрин служители на ГДБОП са стартирали операция по противодействие на организираната престъпност в Кюстендил. Това съобщава Нова тв.

По информация на медията, която обикновено е в отличен синхрон с прокуратурата, в ромската махала са извършени арести на членове на ромските кланове Ропотамците и Гольовците. На територията на Кюстендил тече и специализирана операция срещу битовата престъпност, допълва Нова.

Веднага след съобщението главният прокурор Иван Гешев коментира в профила си в туитър:

„Гольовци или Ропотамци, Череп или Ланец, "бизнесмени" или политици - свърши безнаказаността за всички, нарушили закона. Независимо от социалния статус, милионите или връзките. Защото българите искат и заслужават справедливост“, посочи Гешев.

 

 

По-късно стана ясно, че са задържани 6 души. Издирват се още. А обвиненията ще бъдат преценени утре.

Ключови думи

Коментари

единственото вярно

в изказването: "българите искат справедливост!"

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.