Песента на южнокорейската попгрупа BTS - Dynamite е новият рекордьор по гледания за 24 часа в YouTube. Още в момента на пускането на клипа тя е била гледана от 3 милиона души, а за денонощие те са достигнали близо 100 милиона.  

Хитът е и в топ класацията на iTunes, както и сред най-популярните предложенията на Spotify. Това е първата песен с изцяло английски текст на групата. Сингълът Dynamite е част от албум, носещ същото име,  който се очаква да излезе през идните месеци.

Корейската попмузика, или както е по-известна K-рор, натрупа огромна публика през последното десетилетие. На пръв поглед езиковата бариера представлявала огромно препятствие за популяризирането на музиката извън границите на страната, но с растящия интерес към мангата, аниметата, компютърните игри и източните философии много от подрастващите насочват поглед именно към Южна Корея и Япония. 

За най-голям бум на К-рор музиката, безспорно можем да определим песента на Сай - Гангнам стайл, която стана първият клип в YouTube, преминал бариерата от милиард гледания. От пускането й през  2012 г. до 2018 г. беше и най-популярният клип с повече от 3.76 милиарда гледания.