Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Стийв Лукатъл и Mascot Label Group/The Players Club обявиха издаването на нова композиция от музиканта, озаглавена Run To Me. Парчето е придружено и от видеоклип, който можете да видите по-долу.

Песента е сериозно повлияна от близката връзка на изпълнителя с музиката от края на 60-те години, отбелязва Zrock.

Run To Me е написана в съавторство между Дейвид Пайч, Джоузеф Уилямс и Лукатър, но човекът, който "открадва шоуто", е друг - специално участие в песента, както и във видеото, има близкият приятел на Стийв Лукатър – Ринго Стар.

„Исках да издам тази песен сега, защото пасва на момента. Във време, когато всички ние се нуждаем от една щастлива песен за едно нещастливо време“, сподели Стийв Лукатър.

Музикантът подготвя и соло албум, който очакваме в началото на 2021 година.

 

Лукатър, естествено, е най-известен на публиката по света като съосновател на разформированата през м. г. "Тото".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.