Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След среднощна СПО (специализирана полицеска операция) трите кръстовища в София, които бяха преградени от недоволни от правителството и Иван Гешев, вече са освободени за трафик.

Полиция и жандармерия проведоха в периода 4-4:30 ч. операцията "за възстановяване на обществения ред" и срещу "незаконното протестно мероприятие", тъй като - както е известно, то няма съгласуване от общината. Това бе предшествано вчера от факта, че непознат гражданин, представител на фейсбук група, подаде в прокуратурата жалба срещу преграждането на София.

Ето какво видя тази сутрин фоторепортерът на Клуб Z Веселин Боришев.

На жълтите павета - в т. нар. Триъгълник на властта, граждани на служба в "Титан" почистват остатъците от боклуците:

На кръстовището пред Софийския университет атрактивна полицайка прави оглед на остатъците след лагера на майките от "Системата ни убива".

...А на Орлов мост като на Шипка - всичко е спокойно!

 

Коментари

Колю Колев's picture
Колю Колев
арсений

Е, ха драснете два реда и за

Е, ха драснете два реда и за десетките хиляди нормални, работещи хора, обикалящи София за да отидат на работа!!!

Работете магарета. Роби с колички

В.Симеонов - ДС доносник. Каракачанов - ДС доносник. Б.Тиква - вербуван от ДС милиционер. В момента това ни е на върха на държавата - доносници и народни предатели. А ние ги борим с палатки и картон.
 's picture

godo1952

Калин

Не може татуирани, лъхащи на алкохол примати , да ми пречат да отивам на работа. Изпаднали политически баберки като Манолова, Румен Петков, Христо Бойкикев, разните Бабикяновци и Лайняновци да протестират на разрешените места. Циркът свърши. Да се наливат с бира на разрешени места и да си ближат раните. Да си правят партии и да се състезават на избори. А не да се наливат с алкохол, да ми пречат да отивам на работа, ,да уринират и осират района на кръстовищата !

ДПС > ГЕРБ + БСП

Че то ти си си на работа пред компютъра. Трол еничар

Сполучливо:

"граждани на служба в "Титан" почистват остатъците от боклуците" Полицията разчисти протестиращите боклуци и Титан чисти тяхните остатъци! Точно!

Боклукът, който плаче за почистване,

са неонацитата-златни пръстчета на Доган в парламента, които ти набиват... Е, не акъл, щото нали знаеш, на такива като тебе акъл не може да се набие :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.