Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Колосалните Guns N`Roses трябваше да са на турне в Европа по-рано тази година, но то, както можеше да се очаква, бе отложено заради пандемията от коронавирус.

Сега на официалния сайт на бандата се появиха нови дати, които са предвидени за турне през следващата година. Общото между предишната и новата обиколка е, че България пак я няма.

Още от ноември събраните отново Слаш, Аксел, Дъф и компания започнат обиколки в Америка.

Първата обявена европейска дата е втори юни, когато Guns N`Roses ще свирят в Лисабон, Португалия. Чисто географски, най-близкият от досега обявените гигове за нас е Мюнхен.

Ето и останалите концерти, които бандата ще направи:

5 юни - Севиля, Испания

12 юни - Солвесборг, Швеция

18 юни - Лондон, Англия

19 юни - Лондон, Англия

22 юни - Дъблин, Ирландия

24 юни - Глазгоу, Шотландия

30 юни - Мюнхен, Германия.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.