Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Прокурактурата пусна днес втора порция снимки от изровени според нея опасни отпадъци в района на с. Рупци, Плевенско.

Кратко съобщение гласи:

Действията по откриването на незаконно загробен боклук край Червен бряг и с. Рупци продължават.

Продължават действията по разследването и установяването на местонахождението на изкопни ями, служещи за незаконно съхраняване на отпадъци, притежаващи белезите на опасни такива, на територията на землищата, находящи се  в района на гр. Червен бряг и с. Рупци, обл. Плевен.

Работата на екипите се извършва във връзка с досъдебното производство, по което в качеството им на обвиняеми са привлечени А. Б., П. Б., както и длъжностни лица.

Това е втора "партида" подобни кадри, а първата предизвика коментара на Памен Бобоков - че навсякъде може да изхвърлиш отпадък с надпис Shell - това значи, ли че е виновна Shell.

От кадрите се вижда, че на "обекта" се работи сериозно.

 

Новата публикация идва, докато по една отделна "линия" държавното обвинение замеси Пламен Бобоков в политичски скандал с разпространени чатове, в който бяха въвлечени премиерът Борисов, президентът Радев, неговият съветник Пламен Узунов, дипломати и др. Там още няма привлечен нито един обвиняем.

По линия на делото за отпадъците засега остават обвиняеми освен Пламен, по-големият брат - Атанас Бобоков (собстеник на "Монбат"), бившият зам.-министър Красимир Живков, шефът на РИОСВ-Плевен и няколко частни лица - контрагенти на братята.

Коментари

Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Имам 40-50 изхарчени тонер

Имам 40-50 изхарчени тонер касети за стари принтери Hewlett Packard. Да ги разфърлям на някое сметище (незаконни колкото искаш), да ги снимам и да пратя снимката на главния каскет с донос "Hewlett Packard тайно и незаконно си изхвърлят боклука тук". Същата достоверност и същата стойност имат и публикуваните снимки от прокурорите.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.