Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун се е забавлявал много с начина, по който президентът на САЩ Доналд Тръмп възприемал отношенията им, заяви в интервю Джон Болтън, бивш съветник по националната сигурност на американския държавен глава, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Болтън заяви това в интервю за телевизия Ей Би Си - първото му интервю преди публикуването на скандалната му книга за Тръмп.

В отговор на въпрос дали Тръмп "наистина мисли, че Ким Чен Ун го обича", Болтън заяви, че не вижда друго обяснение.

"Мисля, че Ким Чен Ун се забавлява много с всичко това", добави той. "Тези писма, които президентът показа пред медиите, са написани от някой чиновник в отдела по пропаганда на Корейската трудова партия", подчерта Болтън. "И въпреки това президентът ги сметна за доказателство за дълбока дружба."

В книгата си бившият съветник критикува и южнокорейския президент Мун Дже Ин за срещите на високо равнище между Тръмп и Ким. Според Болтън целият процес е "дело на Южна Корея и е много по-силно свързан с нейните планове за "обединение", отколкото със сериозна стратегия" от страна на Ким или от американска страна.

Южнокорейското президентство обвини Болтън, че изкривява реалността и затруднява бъдещите преговори за ядрената програма.

Болтън заяви, че Тръмп не е квалифициран за президент и изрази надежда, че историята ще го запомни като президент, управлявал само един мандат, и че той няма безвъзвратно да съсипе страната.

"Можем да се възстановим от един мандат", добави той.

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Отчаяния Нарцис

Тръмп не знае балканския израз, който напълно се отнася и за него- Кажи му Аго, да му стане благо. И аз да му напища и изпратя ласкателно писмо, и мен ще ме заобича и цени. А ако го прочета по Фокс, направо ще ме вземе в Белия дом.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.