Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За Клуб Z

С марката „Клуб Z” на 1 март 2014 г. на българския медиен пазар стартираха сайт и списание с главен редактор журналистката Светлана Джамджиева. Двете медии са продължител на традициите за професионализъм, прозрачност и свобода, валидни за журналистическата професия в цял свят.

В сайта www.clubz.bg и списанието „Клуб Z” работят едни от най-силните пера, трудили се през годините в някога най-успешните български вестници и в най-добрите медии като цяло. Името на медията е препратка към Клуба на Знаещите, а защо не и Задълбочените или дори Забавните.

„Клуб Z” е отворена и свободна територия за дискусии, където всеки може да каже мнението си, стига да е аргументирано и да спазва добрия тон.

Талисман на екипа е Зебрата – символ на това, че двете медии показват черното и бялото в живота. Но и цялата палитра от цветове... Символ на безопасната пътека към истината!

Две медии, един стандарт

Списание „Клуб Z“ е луксозно аналитично издание, списвано задълбочено, но на популярен език, което е желано четиво за хора със среден и висок образователен ценз.

Голяма роля за популяризирането му има уникалният му външен вид – оригинални рисувани корици, изработени с тънко чувство за хумор от художник. Не на последно място става въпрос за издание, чиито автори и колумнисти са доказани експерти и журналисти, както и най-популярните български анализатори, политолози и социолози – търсени от аудитория, която е ангажирана, образована и платежоспособна и има собствено мнение за случващото се в обществения, политическия, икономическия и културния живот на страната.

Clubz.bg е свободно развиващ се информационно-аналитичен сайт, който още със старта си се наложи сред най-сериозните и уважавани български интернет медии, които публикуват само проверена по световните стандарти за журналистика информация, както и анализи и коментари от доказани авторитети и автори със световна известност и доверие.

Най

Следвайте ни

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.