Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

СИМОНА РУСЕВА

БЕРЛИН - Радикален германски ислямист отправи люти закани за мъст към канцлерката Ангела Меркел, президента на САЩ Барак Обама, към стопанина на Елисейския дворец Франсоа Оланд, британския премиер Дейвид Камерън и дори към руския президент Владимир Путин.

Гневната словесна атака бе отправена по видео с високо качество, разпространено снощи в глобалната мрежа. Заканите за мъст срещу неверниците сипе в продължение на 10 минути представил се като Абу Дауд. Той говори на немски, на видеото има субтитри на арабски и английски.

Ислямистът е застанал пред камера с автомат, опрян на дясното му рамо. Брадата му е сплъстена, очите – синьо-сиви, погледът - пронизващ. Той не порпуска да призове  съмишленици мюсюлмани от Германия, Австрия и Швейцария да се присъединят към джихадистите.

“Чакаме ви! От 1400 години ви чакаме”, изрича гневно Абу Дауд към САЩ. Той се обръща и лично към президента: “Обама, мръсни лъжецо! Ти се опитваш да мамиш народа си с гнусните си лъжи. Ти искаш да убиваш мюсюлмани с подлите си въздушни удари...Същото казвам и на вас, германци! Ти, мръсна Меркел! След като предаде даровете си на Израел, сега подготвяш и други...Ще си платиш! Хайде, обединявайте се всички! Оланд, Камерън и Путин! Обединявайте се срещу мюсюлманите. Само ще загубите!”

Немският терорист зове своите “мили братя и сестри  от Германия, Австрия и Швейцария” да се присъединят към бойците от “Ислямска държава”:

“Отправете се към нас! Не стойте редом до мръсниците! Елате си у дома, в страната на мюсюлманите!”

По информация на в. “Ди Велт” радикалният ислямист Абу Дауд всъщност е приелият исляма германец Михаел Н. от град Гладбек, федерална провинция Северен Рейн-Вестфалия. Той е в списъка на силите за сигурност като крайно опасен екстремист. Бил е на ръководен пост в салафистката организация “Малиату Ибрахим”, която през юни 2012 г. беше забранена със заповед на вътрешното министерство в Берлин. Навремето основна трибуна на Михаел, прекръстил се на Абу Давуд, е била джамията на салафистите в Солинген.

След забраната на “Малиату Ибрахим” той и съпругата му напускат Германия и се отправят към Египет, твърди “Ди Велт”, позовавайки се източник от силите за сигурност. По-късно ислямистът се установява в Либия, а от там поема за Сирия, където се присъединява към главорезите от “Ислямска държава”.

През последната седмица терористичната организация заплаши чрез пропагандната си машина няколко цели в Европа, Северна Америка и Австралия, и призова мюсюлманите там да се включат в атентати срещу „кръстоносците“. Немските служби за сигурност обаче нямат данни за конкретни атаки от ислямистите.

Ключови думи

Коментари

3.2.1.

Всъщност ще ни направят услуга, ако се погрижат за Меркел... така де, за душевния ѝ мир.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.