Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мъж е бил прострелян в подлез на бул. „Цариградско шосе“, извършителят е задържан. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Тази вечер, към 19.52 часа в полицията е постъпил сигнал за ранен мъж в подлеза на булеварда в района на ул. „Фредерик Жолио Кюри“. Незабавно натам са насочени екипи на полицията и Бърза помощ.

По първоначални данни, след възникнал спор 26-годишен е произвел изстрел със законно притежавано огнестрелно оръжие и е ранил в бедрото 35-годишен. Пострадалият е откаран в болница за оказване на медицинска помощ.

На място се извършва оглед. Оръжието е иззето. Продължава работата по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента, допълват от МВР. Предстои образуването на досъдебно производство и доклад на материалите в прокуратурата. 

Коментари

Злой Путин's picture
Злой Путин
Злой Путин

Мутренска държава,

мутренски разправии, мутренски резултати.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.