Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Карикатуристът Чавдар Николов определи отминаващата седмица като "седмицата на свинските опашки". В личния си профил във фейсбук той коментира спирането на неговия канал във vbox7.com бе спрян, което породи основателни съмнения за цензура.

РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ: СВАЛЯНЕТО НА КАРИКАТУРИ Е ЦЕНЗУРА

Николов благодари на своите колеги за подкрепата и допълни, че приема извиненията на Нова ТВ, но не може да приеме обясненията от страна на ръководството на медията.

Ето какво написа Николов:

"Измина седмицата под знака на Свинските опашки.Седмицата през която бе направен опит за духовен атентат над мен като карикатурист. Седмица в която се оказа , че не съм сам, и която ме очарова със светкавичната Ви подкрепа, тази на колегите карикатуристи и журналисти. Седмица, в която приех извиненията от ръководството на Нова, но не мога да приема обясненията им.От утре започва седмица под знака на преговорите, които ще елиминират възможностите за бъдещи атентати. Седмица в която ще Ви информирам за хода на преговорите, така както аз мога. До понеделник! 

П.П. Съгласих се тази седмица да я има, заради подкрепата на журналистите от Нова и заради свободните условия на работа, които имахме със сутрешния блок."

#КОЙ УШИ БАЙРЯКА? - ТОП 10 НА ЧАВДАР НИКОЛОВ

Ключови думи

Коментари

Радев

Докато Боко Кратуната е на власт, такива атентати срещу свободното слово ще са ежедневие.

Николов

Смешни сте. Станишев инкасира поредната си загуба.

Новият

Парцали не коментирам!

Avatar

Сал две статии за Чавдарча от сабаале... Излагате се! Да не са решили да го правят "лидер" на ДСБ-то, кога въздигнем Пърданча за Президентин?

DLP

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Karikaturchev

Бай Чавдар омръзна, то бива-бива автореклама, но се прекалява. Има обратен ефект. Пък и карикатурата е политически инструмент в дадени случаи, а не толкова чисто изкуство. Случаят може да се окаже такъв. Ще наблюдаваме. Но какво толкова е станало, че Щосел е свалил няколко карикатури ? Беда ли е, че една ТВ няма да ги показва? Ами канали в Интернет колкото искаш, бай Чавдар да се устрои в някой Интернет канал. Не виждам драматизъм в случая. Нито го съди някой държавен орган, нито го заплашва някой силен на деня.

Недоизказаното от Зурлева и Щосел - "стрейзънд ефект" поръчан от кръга около Цв.Василев, демек путинките. п.с. Karikaturchev, клубците просто не могат да приемат поредната загуба на съсела.

Samia Chavdar e leko svineobrazen

Вяра

Страхотни карикатурите на Ч.Н- винаги в десятката! Браво!

Импала

Ако има капка чест, няма да публикува нищо повече в групировката на Нова.

Импала

Ако продължи да публикува в Нова, значи всичко е било постановка тип "Костинброд".

Имало цензура и това е. Некадърник дирник, обаче сценаристите викат "огън" още 10 дена, че не сме готови със следващото. Като го гледам и си мисля, че и папата и патриарха ще ги е гнус да го погалят по главата!

Атентат срещу свободата на словото? Радев, събуди се и ела в съзнание!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.