Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Бих искал да се извиня на нашите зрители, служители, както и на Чавдар Николов за начина, по който управлявах случая с договора за неговите карикатури”.

Това заявява главният изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг Груп" Дидие Щосел по повод скандала с изтритите видеокарикатури на Чавдар Николов.

Преди това премиерът Бойко Борисов заяви, че няма нищо общо със свалянето на карикатурите и нарече целия скандал "удар срещу мен".

БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е УДАР СРЕЩУ МЕН

"Като чужденец, и съм напълно наясно, че това не е извинение, аз прецених грешно начина, по който моето решение ще бъде разбрано, както и за интерпретациите, които ще провокира. Техническите грешки, които се случиха междувременно, само засилиха създаденото впечатление. Още веднъж поднасям извиненията си и поемам цялата отговорност", заявява Щосел.

След изявлението на Борисов и преди изявлението на Щосел, всички видеокарикатури на Чавдар Николов отново се появиха във VBOX7, само че в различен канал от заличения. 

ВСИЧКИ КАРИКАТУРИ НА ЧАВДАР НИКОЛОВ ОТНОВО СА ОНЛАЙН

Дидие Щосел уточнява, че през последните три години новините на медията са се утвърдили като лидер в България.

"Ценности като независимост, обективност и професионализъм са в нашето ДНК. Нашите журналисти ще продължат да следват именно тези ценности и в бъдеще", допълва Дидие Щосел.

Изявлението му бе излъчено в емисията на Нова телевизия в 16 часа.

ЗАЩО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ВИДЕО КАРИКАТУРАТА Е ПРОБЛЕМ? ГОЛЯМ

Ключови думи

Коментари

Междувременно кло-зет и останалия костово-прокопиев слугинаж се възползваха предоволно от предоставената възможност да плюват по Борисов с обичайната страст, с която Пърдан се хвърля на чепа на някой новозавоюван жребец...

ГОЛЯМАТА БАЗУКА

От тук научихме за случая. Дай пример за "плюване"?

Радев

Тепърва ще си сърбате попарата. Както и клубз, моникавеле, бхк итн.

Вече няма никакво съмнение - Нова и автора, играят комбина и си направиха феноменален ПР. С любезното съдействие на Клуб зет.

Charley

А Ненчо Балабанов и Фейс Бойко ще върнете ли?

тука е така

Явно песоглавеца се е обадил. Изтегля остатъците от песчетата си.

Вече няма никакво съмнение - Нова и автора, играят комбина и си направиха феноменален ПР. С любезното съдействие на Клуб зет.

дебелян пеевский

Хем лъже, хем не се черви. Щом плямпа за 'технически грешки' и 'решението ми като чужденец' вместо ясно да си каже КОЙ му е разпоредил, ясен е. Ей това е причината, поради която трябва да избегвате телевизия и 'медии' със затворени форуми.

Дидие Щосел декларира: Ще продължим да бъдем независими и обективни

НоваТВ

Това да имаш тъп премиер е благодат, без да иска от глупост ти изстрелва рейтинга.

DLP

Сашо Дончев плати ли си данъците?

А как се осра Боце по случая с ОВЕРГАЗ, помниш ли?

Capital

Директорът на Софарма плати ли си данъците?

Водени от песоглавеца разиграха "ефекта стрейзънд". Подготовката дойде от постановката "Динко" в акомпанимента на симфоничния оркестър на Моника.

Простотии, чалга, кич, парвенющина - и всичко това маскирано под форма на "шоута" "сървайвъри" безкрайни опростачващи тъпи предавания - без капка лична, журналистическа ангажираност, свежа идейност... А сега се наведохте и на комунистическите МУТРИ! Адиос, шведско-СЪВЕТСКИ таваришчи от НОВА !

ГЕРБЕРИТЕ ОТКАЧИХА ДНЕС, ГОРКИТЕ!

Николов

Поредна бутафория. Прави се непремерено изказване, което не е стиковано с пиарите, след това гражднската съвест е разбунтувана, следва обяснение ,че не това се е имало в предвид, след това се кара друг да обере парсата, и най- накрая отново ни лук ял, ни лук мирисал. Тия пародийни картинки колко пъти вече ги гледаме. Като чуха ,че ще се събират пред Кристал и веднага намериха изкупителната жертва- тоя Щосел излиза и се оправдава. А вчера декларацията на Нова да не би да не съгласувана с него. Според мен Чавдар Николов сам трябва да скъса всички допирни точки с Нова, която доказа ,че е слугинарска телевизия. И как ще ни убедят отново,че ще продължат да бъдат независими и обективни. Спирам да гледам сутришния блок. Последвайте ме!

пепи

колкото повече замазват,толкова повече мирише

КлоЗет

Дам. Вчера коментирах, че ако Бойко има умни ПР-и, лично щеше да качи карикатурата в неговия Фейсбук. И ето, явно четат хората :) Иначе, абсолютно съм убеден, че Бойко точно в това няма нищо общо пряко. Придворен шут е звъннал телефон на Политова, а тя само това и чака. Дидието и да се обяснява и да не се, ясно е, че НоваТВ са платена медия. Новините им не са обективни, а Господарите в по-голямата част от случаите са поръчкови.

Емил Костадинов

Страхлив палячо си ти Дидие!Оставчица няма ли да има,пейзан?

Дьо Калъф

И тоя като другия френски гейзер дьо кабан. Ше омре на амбразурта за некой лев.

Радев

Насиране - размзване - донасиране.

Искам да видя Николов ще продължи ли договора си с НОВА. Ще качва ли още карикатури в Вибокс.

силуета

Радосвет Радев-агент Карак и съмишленици,съсипаха Нова тв!"Библиотекарите" се размърдаха отново!Нет Инфо се оакаха!Жалко за телевизията!

Ulian

Дидие Щосел, ти си свиня, ако си от Франция си още по-голяма свиня, защото плю на паметта на колегите си от Шарли по най-гнусен начин. И недей да ми съжаляваш негоднико! Единственото за което съжаляваш е това че обществеността се надигната срещу твоята свинщина! Участваш в политически игрички и обирш пешкира! Ако имаше поне грам нормалност в управлението на Нова, ти трябва да си се изпарил вече от нея!

Един

Дидие, боклук кирлив си ти.

Симеон

Когато си демократ, не можеш с постоянна и целенасочена сатира към един и същи премиер, да прескачаш границата на човешкото му достойнство, като използваш частично истина, гарнирана с повече внушения!​ Това е революционен екстремизъм от руски тип!

Симеонка

Що ли не мислехте по същият начин, когато всички медии се нахвърлят срещу Иван Костов и прекрачват човешкото му достойнство? Защо не мислите по същият начин, когато сегашния премиер плюе на човешкото си достойнство, ръси лъжи , използва "частично истина, гарнирана с повече внушения" като изпечен циганин? Защо не говорите за целенасочената сатира срещу Радан Кънев, която вероятно засяга и неговото човешко достойнство? Хайде стига с тези любовни сериали.

Ъъ

Какво достойнство може да има един плъх бе палячо.Он си краде и не му пука.Ти кво достойнство имаш че си ръгнал да олизваш премиерския за.ник.

тука е така

Как точно ще продължите да бъдете обективни като вие не сте!!!Ама изобщо!!!Прас ТВ

Лукдоил

Герберите пропикаха газ. Мале мила, край на газовата криза! България газов резервоар!

За стандартния костокок нещата изглеждат много по-различно, отколкото за обикновения човек! Ако правителството договори с Русия намаляване на доставната цена на газа с 20% и някоя медия го съобщи едно към едно, то тази медия е слугинска и необективна! Обективна е тази, която изведе новината в стила на Кло-зет и Древник: "Според Пърдан Спънев партньорът за карти на Борисов от преди 15 години има пръст в незаконно строителство на "бира-скара" в защитена територия. "Кривосъдие за всеки" организират протест"...

hi hi

A ти като стандартен Гербафродит ,как успя да съчиниш тая логорея?А

а нестандартния костокок

не им иска ни меда, ни жилото на ватниците. Понятно???

Ъъ

Насранчо се обади.Утре чакам Цолова и оня мъш Викторчо да замазват

Дъ ге

На Виктор,"ич не му се връща векье в Разград!Лудогорието,не му е вече любима дестинация!Он си знае!Лази,лиже...но да си остане лъскав столичЕнин!За стрина Цола не знам!Она си има роклА!

момчето да си

подава оставката и да се маха. Много груба грешка. Друг ще го замести!

ПИКливия ПИК и ПИКливата НТ - Хърбел и Щърбел!

Ти да видиш наглост! Ти да видиш чудовищна свинщина от лицето, пардон, от задника, понеже откъдето и да го погледнеш, все на задник прилича! Става дума за тлъстото нищожество Пърдялко Пърдялков, който нещо се води чорбаджия на едно ПИКливо и фекално сайтче, което от години осмърдява мрежата! Та тлъстият и ПИКлив Пърдялко, днес обвинява в политически слугинаж НТ! То, че НТ е емблема на политическия слугинаж и че всички в тази телевизийка лазят в милиционерските ботуши на една мутра от Банкя, е факт, при това - неоспорим! Само че, точно Пърдялко да отправя отровните си комунистически стрели на себеподобните си, наистина е мерзост! Наистина е свинщина! Ами ти бе, нищожество тлъсто, дето дядо ти е бил комунистически терорист, но и мръсен предател провокатор, предал поета партизанин Атанас Манчев! Ами ти бе, мазна и лигава гадино! Та има ли по-голям и по-гаден лакей в журналистическата гилдия от теб бе, мерзавецо? Та ти не лижеш ли с мръсния си и миризлив език БОСТАНджийските задници, особено онзи от боянския БОСТАН? Ти не лазиш ли като червей в краката на агент Сава, на уродливото туловище Пеевски, на многоимотния простак, дето има образование за физкултурник, не се ли наПИКаваш от перверзна радост и удоволствие, само като пишеш името на банкянската мутра в ПИКливите си коментари? Ега ти цинизма Пърдялков, ега ти безсрамието на този тлъст наглец! Та нали и ти, и фамилията ти цял живот пълзите като червеи в краката на висшата номенклатура на БКП и ДС, без значение дали днес се нарича БСП, ДПС или ГЕРБ!Ега ти нахалника! Ега ти нищожеството! Както се казва - "Присмял се Хърбел на Щърбел".

кло-зет, тая истеричната що не я вземете за авторица, тамЪн ще ви лепне идеално на стилистиката...

!!!!!!!!!!

Цялото съдържание с всички видеокарикатури на Чавдар Николов вече са качени в негов собствен, а не продуцентски канал във VBOX7. Това обясни пред Клуб Z мениджърът на компанията "Нет инфо" Христо Христов. "Той ще може да си качва видеата където и когато си поиска. Единствената разлика е, че ние вече няма да плащаме за това", обясни той.

$$$$$

Създателите на милиционерски активни мероприятия не се научиха да реагират в движение! А това ще е чудесно!

Fist fighting

newsroom е упълномощен да съобщи: Акция "ЗББСО" на ДС, ПМ, ИП, СД и ДП завърши. Резултатите ще бъдат анализирани, но колкото получихте оценка на правителството на Виденов, толкова и сега!

"Това обяснява и присъствието в тетрадките на имената на дълга редица от журналисти, шефове и собственици на медии. Сред тях са Петьо Блъсков, издател на "Труд", Силва Зурлева и Дидие Щосел,...", "На срещи при Василев са били и депутатите от БСП Явор Куюмджиев, Кирил Добрев (в един от случаите придружен от сестра си), Димитър Дъбов (описан като "г-н Дъбов"), Атанас Мерджанов, бившият съветник на Сергей Станишев - Росен Карадимов." - Извадка от "Навалицата в кабинета на Цветан Василев" в Дневник която илюстрира корените на постановката "Динко"

Бойко Борисов: Те ви спират, аз ви пускам! Това е положението!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.