Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Две силни експлозии бяха чути преди малко на летище "Завентем" край Брюксел, предаде телевизия "Скай нюз".

Оттам се издига стълб дим.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Импала

Болните от ислям имат навика да есплоадират

А болните от християнство имат навика да стрелят по островите деца убивайки по 77 на брой и след това да съдят държавите си за нарушаване на правата им понеже не ги пускат да контактуват с останалите затворници. Болните от християнство имат навика да хвърлят атомни бомби над изцяло цивилни градове и на това да му викат героизъм. Също болните от християнство имат навика да сриват цели градове и на това пак да му викат но само че с лека промяна, борба с тероризма. Лекувай се от християнската си болест бе, канибал християнски.

Причините все още били неизвестни... ей, няма да им дойде акъла на тия хора. Причините са известни. Още преди да се е случило причините са известни

ееее

Крайно време е да се вземат драстични мерки срещу тези малоумници. Експулсиране на всички резняци с радикални възгледи от европейските страни.

Развеселен

и на левичарите с тях

Уф, пак ли? Очаквах като отворя сайта нещо по-весело. Радан не е ли написал нещо във фейса.

Простовата герберска кратуна!

11 убити... засега

Мхм

Убий пешкира и Боко!

...

Бог да прости невинните жертви. Всичко е на съвестта на западните политици. С последното "споразумение" с Турция, такива директно ще влизат в Европа, на килограм. Пресдтъпници, ще ги съдим барабар с нашенските слуги и подакващата им медийна паплач!

има и експлозия в метрото на станцията да ЕК

Експлозия и в метрото. Причините са неизвестни

ТН

Религията на мира? Ха-ха, не ме разсмивайте. От месеци чета ислямска литература и мога да заявя, че това е нещо, сътворено от поганец, какъвто е бил Мохамед, езичник, който смесва арабското езичество до този момент с общите семитски предания, съдържащи се в юдаизма и християнството, като приема и някои чисто християнски положения!Мохамед, който е държал меч в ръка, убивал е, завземал е земи, за разлика от учителя Иисус, който е изцелявал болните и проповядвал сред духовно нищите за въздигане на духа. Мохамед, който е педофил и женомразец, това е създателят на исляма. Естествено, че е атентат! Какво ще гръмне в такива мащаби на това летище? Една безобидна газова бутилка ли? На това летище сигурно десетилетия наред не е гърмяла бутилка, като имаме предвид педантичността на западняците.

По големи глупости не можа ли да напишеш. Изцелявал бил болни. Я пак за миролюбието на най-войнствената религия християнството, вярваща в един уред за убиване като кръста, и призовава да ядат и пият кръв и месо, и накрая исляма е била кървава религия. Обърши си устата от кръвта на брадатият педерас исуся ти христа, в на майка му в путката и да го туря че да му създам брат на онзи еврейски дивак исус христос размътил главата на милиарди с педерастките си проповеди, и милиарди хора умрели в негово име. Защото ако дойда и ти шибнем тупаница по едната буза, ще си обърнеш ли другата буза за да те шибнем и втори път? Май че няма да го направиш, а твърдиш че си бил християнин. Ебахта в християнина те ебах тогава.

Новият

Бог да прости жертвите и дано се оправят ранените от шока! А неадекватните върховни вождове от ЕС още ли не са си взели шапките?

още 2 метростанции гръмнаха

И гарата гръмнаха

Нека псевдожурналисти като Иво Инджев продължават да "страдат" за арабята!!!

Докога,другари толерасти?Сега,ако започнат да гърмят по стадионите,няма Шампионска лига,няма Лига Европа....

Ало!

Ритнитопковците ли са проблемът?

Жьо сюи Брюксел!

Да припомня, че Абделаслам е натурален белгиец - роден и израстнал в Европа.

Пак руснаците ще спасят Европа. От 2 месеца цената на нефта върви нагоре

Ръководителят по сигурността в Киев констатира, че те са част от хибридната война Ръководителят на службата за украинска сигурност (SBU) Василий Грицак заяви, че при експлозиите на международното летище и метростанциите в Брюксел може да открие руската следа. http://www.faktor.bg

Както спасиха Сирия ли бе? Вървял бил нагоре, че барел петрол е 38 долара. Пак блудкави мечти за европейското спасяване от страна на този който сам не може да се спаси от собствената глупост.

франц франкфуртски

Жалко за загиналите.но аз като европеец и с препоръки и квалификация не ми дават вече две години пропуск за влизане и работа на летището във Франкфурт ,

франзелю

К"во ши прайш там ба,френец?

Новият

Не трябва да си нито оракул, нито шаман или експерт по сигурността за да предвидиш тези пъклени дела и да посочиш, ЧЕ ТЕПЪРВА СЕ ЗАПОЧВА! Въпрос на време е Европа да бъде ударена с химическо, биологично или радиоактивно мръсно оръжие! Хората тогава ще се вдигнат и ще изметат алчните чиновници от там!!! Има една приказка, която пасва не 100%, а 10 000% на лентяите ГАДОВЕ от ръководството на ЕС: докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват!!! Но защо да загиват невинни хора по спирките на градия транспорт! По-добре терористите да взривят Европейските институционални сгради за да ни отърват от смрадливата СГАН окопала се там да лапа без насита!!! В световен мащаб „белите якички“ крадат от общесвата стотици милиарди и имат интерес от подобни атентти, за да не се фокусират службите и общественото мнение върху тях!

mardafi

Още си вземайте мангали - още -те ше ви ебат майката

Дано почнат с теб.

Хем внимавайте да не направите някой политически некоректен коментар

/Не/Развеселен

Спокойно, Смилов, Инджев, Бедров ще изчакат левичарските парцали Салон, Гардиън и Ролинг Стоун да напишат как атентатите значат, че трябва да приемем още араби и ще го преразкажат за българските читатели.

Както обясниха знаещи, в арабските среди самоубийствен атентатор е също така нормална и желана перспектива за професионално развитие както event manager в Европа.

рендето

Към всеки мюсюлманин трябва да се подхожда превантивно като към терорист. Това е единствената мярка която би имала ефект.

DBS

Нали така бе Андерс Брайвик? Към всеки като теб изповядващ религията на омразата наречена християнство, убила над един милиард човека през цялото си съществуване, трябва да се подхожда като психопат и масов убиец превантивно.

Точно така! А евреите трябва да носят жълта звезда на дрехите си, за да можем да ги разпозваме!

накъде?

Къде е сега НАТО да ги защити? Или чичко Сам? Ами поне някой да се сети да повика Вова с неговите ВКС. От раз ще им реши проблема на Еврогейците.

Хахаха

Аха, ще ги наеме и ще си ги хрантути подобно на онзи чеченски терорист дето го издигна за губернатор.

mardafi

Ми трябва за всеки убит християнин да убиваме по 1000 мангала

много християнско

Ами ако са християни и те?

рендето

Арабите нямат гънки в мозъка присъщи за човешките същества - емпатия, съчувствие. Те са като хиените в Африка. Ако си по силен от тях те заобикалят от далече, ако покажеш слабост, вече си жертва. Проявата на толерантност към тях те не възприемат като добрина човешка, а като признание от твоя страна, че си по слаб от тях. При тях всички са в йерархия и ти си по-слабия. Което им дава права да те набият, изнасилят, или да ти отрежат главата.

Чудя се автора на горния текст "рендето" има ли една гънка в мозъка или са цели две. Даже след великолепната логика в написаното му почвам да си мисля за три.

За руснаците ли говориш бе ръб непоръбен? Но сложил араби вместо руснаци? Когато говориш за славянската и християнска под човешка тор, не говори с други имена а със истинските им имена. Защото от теб описаното е изцяло характерно за християнина, но най-вече за руснака. Когато видят по-слаб от тях и бият го до умиране. Но ако видят по голям, по непобедим или го избягват, или му се подмазват и това подмазване след това му слагат клишето божественият промисъл че се е бил проявил по изключителен начин, че богът им на омразата бил сразил врагът им заради точно тях, изкарвайки се на някакви супер митични същества надвили митичен звяр, а всичкото се корени в подмазването и сваляне на противниковата защита чрез лизане на подметки, на задници но е издигнато подобно поведение в ранг на божествен промисъл. Така че задник. Когато говориш за епитетите християнин или славянин, не слагай думите араби и арабско куче краставо.

Преди няма и 100 години това беше немислимо да се случи защото щеше да последва незабавен геноцид спрямо арабското племе. Докато белгийци и французи не започнат да отговарят с бомби и невинни жертви в мюсюлманските им квартали, това няма да спре.

Аха, не стига геноцида под които са подложили цял един арабски-мюсюлмански свят с марионетките си там на власт, сега и с бомбардировките си че и за още се готвят подобни на теб. И я пак си помисли преди сто години ако се случило това дали щяха да имат смелостта и тогава да се обадят. За Владо Черноземски да ти припомням ли? И сто тояги на голо не искаш ли за подобното си изказване бе? Ненормалник.

Е, ти за какво мислиш, че си го връщат арабите сега?

Един политически коректен чистел леща, ама слагал и лещата, и камъчетата в супата, щото иначе противоречало на общочовешките ценности.

Леле колко умноооо

А един още по-коректен предложил да изхвърлят част от лещата за по-справедливо. Afiirmative action.

Мхммм

Единственият установен факт за тези терористични актове е че ислямът е религия на мира.

Все исляма на такива като теб им е в мозъка. Каквото и да стане, все исляма му е виновен а християнски самолети продължават да сеят разруха в мюсюлманска страна като Сирия, но исляма им е виновен на такива като теб като им отговорят на терора с контра терор на негова територия. Защо не вземеш и не се самоубиеш. Стига си се измъчвал с жалкият си живот да се опитваш да съществуваш мизернико.

Мира и толерантността, не забравяй толерантността

"...на международното летища"? И то в подзаглавие, срамота!

ъщевременно знаем, че и ксенофобията не е отговор. В България живеят хора от много етноси и вероизповедания. Омразата няма да ни даде сигурност, но тъкмо от омразата ще се възползват групи с нечисти намерения. В тези смутни времена един от начините да бъде опазен човешкият живот е солидарността с невинните, каквито и да са те. Отхвърляйки това безумно насилие, при което страдат невинни, ние оставаме привърженици на универсалния идеал на хуманизма. Дълг на цивилизования човек е да запазва здрав разум и да прави разлика между невинните и терористите. Убийците не са народ, нито верска общност. Те са просто престъпници. Трябва да бъдат спрени с цялата сила на цивилизования свят, за да бъдат защитени мирните хора от всички народности и религии. Без значение е дали тероризмът е държавна политика или лудост на по-малка организация. Човеконенавистните идеологии, неминуемо водещи до атентати срещу невинни, следва да бъдат изкоренени без излишна сантименталност.

Мама още не се е изказала май. Сигурно си прави някъде селфита с терористите. Има обаче изказване на шефката на Зелените, напълно предвидимо: да не реагираме, да не затваряме граници, да пазим принципите и т.н.

Рядко се среща толкова тъп човек като авторът на този коментар.

Емил Станоев

Сащ , Турция и Саудитска Арабия са виновните . Тук в ЕС ще става и по-лошо ако не се изгонат всички мирни мигранти обратно. Скоро ще има и малки локални войни в ЕС -- не е добре но тия от Брюксел забъркаха голям проблем за Европа.Като Меркел е най-виновна.

руски трол!

Примери тук и Факт ,че терористите и руските политици и хибридните тролове ИМАТ ЕДНА И СЪЩА ЦЕЛ-ДА НАПАДАТ ЗАПАДА И ДА СЕЯТ ПАНИКА И СТРАХ! Няма да стане!

Що, кой им пречи в момента?

Владимир Владимирович

Разбира се виновен е Путин. Меркел, Обама, Могерини са целите в бяло. Плачат и съжаляват. Оплакват, палят свещи и изказат съболезнования. Скоро ще извикат брат пит, брат му и жена му да изиграят един благотворителен спектакъл в някой по-мизерен бежански лагер. Ще викнат телевизия. Ще има благотворителност. Важно е да сме добри. Да сме позитивни. И да вярваме на еврогейските институции. ЛОШ, ЛОШ, ЛОШ, ПУТИН.

путиноеб

хуя да му едеш на путин

asdas200

След фалита и разпада на Империята на Злото и след смъртта или присъдата в Хага за престъпления срещу човечеството на нейния император Путин, тези атентати ще спрат като с магическа пръчка.

Президента

Тия жертви са курбан.Стига ривахти.Големия враг е Русия.Казах....

придурак

Путин В.В.

Ни шагу назад, ни шагу на месте, только вперед, с террористами вместе!

Продължавайте да ги приемате и да се правите на милостиви. Кога тези празни глави, които управляват Европа и света ще разберат, че света е във война!

Големи Русофобски идиоти

И на този ден ....:( Не ме интересуват шепата платени тъпанари. С добро не става !! На Америка да се разчита ....е нещо твърде шантаво. Защо всяка Европейска страна има армия ?? Ролята на армията е да се бие .. Застрашена е Европа!! Нека тогава водим война и окупираме там тези 2 -3 страни по земя ! Щом близо милион армия не може да се разправи с 30 000 разпасали се терористи ,защо се дава пари за армия ?? Къде е тънкият момент ...далеч от Турция , Саудитска Арабия ,...май и от САЩ ! Окупация на тези страни и може би след 5- 6 години ....бавно предаване на властта на новата държавна администрация . Така спират бежанци ...и всичко . Това е най евтиното. Заради ...тези жертви в Франция ,Белгия ...новите системи за сигурност инкасират 10 пъти по големи загуби. Демокрацията изисква и война ....иначе ще я водим на наша територия !

В.Сидеров

За съжаление имам 2 години пробация, иначе щях да ходя лично да връщам обратно мигранти! Но виждам моите последватели русофилите, поне по форумите чупят пръсти. Ура!

само

Ако излезе вярно инфото, че Братя от Беларус са извършителите, чудя се, дали БУСА от Летище София на братя арменци няма нещо общо?! Кучето беше надушило взрив, а единия беше отлетял за Брюксел. Тия неща не са случайни. Просто всички пътища водят към КГБ.

Насрахте се, а?

Франк Лойд Райт

Така, така, продължавайте да ги пускате при нас.

Какво ви е виновна

Германия и Меркел ?? Как изтласкваме хора които просто са добитък според ИДИЛ и главните спонсори от Турция и Суадитска Арабия ,Катар ...а имай САЩ ?? Каво става в Сирия ,Ирак ,Либия ..и всички други страни,където се появява СРЕДНОВЕКОВИЕ , а дори и РОБСТВО. Не е ли по лесно да "опердашим лошите"?? Това да плащаме на Турция да ни пази е ЛОШ вариант !! Това в много стара РИМСКА политика ...и никога не свуршва добре. Не правя аналогии ,но се натрапват ... нашите деди заповат,... като пазители на границата на НЕО РИМ ( Византия ) по късно! Всички варвари атакуват с една цел... да влязат в империята. Българите не успяват да удържат натиска и ...търсят по спокойни територии !!

белаРУСКИ

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ТЕРОРИСТИТЕ СА ОТ РУСКИТЕ РЕПУБЛИКИ? КАКВИ БЕЖАНЦИ СА ВИ ВИНОВНИ?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.