Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Украйна ще поиска от България да екстрадира своя гражданин Георги Близнаков, заяви специално за Клуб Z Антон Герашченко - съветник на вътрешния министър Арсен Аваков.

Той потвърди информацията, разпространена първо от украинския сайт "Миротворец", че нашият сънародник е бил наемник в проруски батальон в самообявилата се Донецка народна република (ДНР), участвал е в уИйства на украински граждани и в мъчения на военнослужещи от бившата съветска република.

Според Нова телевизия той е служил в батальона "Тайфун" и дори е бил награждаван.

Близнаков (46 г.) бе един от четиримата, задържани миналата седмица за нанасяне на побой на Околовръстното шосе в София. Те пребиха с палки и причиниха телесни повреди на Васко Наумов, който с клаксона си ги предупреди, че му препречват пътя.

Българинът има профил в рускоезичния сайт "Однокласники" ("Съученици") и там има немалко снимки с военна униформа.

В момента украинските власти проверяват дали обявеният за издирване  и задържаният са едно и също лице. Ако това се окаже истина, Киев ще поиска екстрадирането му, за да бъде изправен пред съда за извършените престъпления , каза Антон Герашченко.

Още през август 2014 г. Денис Пушилин - един от лидерите на ДНР, заяви пред Клуб Z, че български доброволци воюват на страната на сепаратистите в Украйна. Той обаче отказа да даде подробности.

Ключови думи

Коментари

Тарас Булба

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Ти си вече в оргазм, нали?

Кирил

Зомбирани атакисти, с промити православно-русофилски подобия на мозъци - тези сс заплаха за националната сигурност на България!!!!! Със сигурност ще бъдат използвани от руснаците зс убийства и други престъпления на територията на България!!!!!

И на тях няма да им бъде простено. Не само те могат да убиват. Ще им огребват мозъците на едно с раздробените им черепи от асфалта.

А кой друг , освен руснаците, някога помагал на България? 9 -ти кръг на Ада за тези, които предадоха своите благодетели!

goodkick

Нека да го екстрадират.Нека да си получи заслуженото. Някой гледа отгоре.

И на вас също гледа!

Тоя не беше ли чукача на Канибалката Тшачева от Атака?

Натарас Булба в..

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

ТН

Браво на Киев, където са истинските наследници на Киевска Рус, а не монголо-татарите от Московията. Трябва да осъдят това проруско копеле. Говорителката Захарова много добро предложение ни даде: трябва ни неомаккартизъм: всички комунисти и русофили да бъдат преследвани до дупка, съд и затвор, съд и затвор!

Киев е виновен, че изгоряха в Одеса и 8 българи по произход! И ти си съобщник с убийците на твоите братя...

Секс на Екс!

Бияча ще бъде хлъзган здраво в затворте на Украйна! Има Бог и ВЪЗМЕЗДИЕ!

Възмездието вече е над главата на киевски бандити!

ами

още един "Динко"

Киро

Тоя ако го приберат украинците, ще го направят на тюрлу гювеч за две минути и никой повече няма и да чуе за него.

Това тие харесва?

hahah

ha taka! Ukraincite hubavo shte mu go slojat na tozi mutroibrik.....

Той е бил предизвикан и нападнат, всичко останало са инсинуации на ненашите медии.

буахахаха Герой. Нашистите ще си получат заслуженото.

Билл

Бях ви провокира ограби =)

"Ако това се окаже истина, Киев ще поиска екстрадирането му, за да бъде изправен пред съда за извършените престъпления , каза Антон Герашченко." Ако наистина се стигне до екстрадиция, ще отида специално на църква за да благодаря на Господ, че има правдина на този свят, макар и малка .. но и малкото е премного в такива случаи.

Волгин

Това момче е истински Герой на СССР. Ако искате да разберете повече, веднага включете Хоризонт: Днеска пак АЗ съм водещ!

Само наште таварищиь прокурори и милиционерь да не го "изпуснат"...

Петро Потрошенко

Ами ако това утре се окаже партенка? Кло.зет ще пуснат ли официално извинение? Я пак погледнете сайтчето и си помислете дали ще есктрадират някой.

украйинска водка

Първо да си изтърпи наказанието у нас,да плати и гражданския иск.после да го екстрадират до Украйна.Макар,че у нас може и да му се размине-протакане на делото,после да го пратят в затворническо общежитие от открит тип,не се знае...Я,най-добре направо да го транспортират в Украйна,там си знаят работата.У нас има "демокрация"-т.е. спазване "правата на обвиняемия".

В

Русофилтие, и тоя ли си припознахте? След Волен, Петното, ония българофов в Македония таз скопена свиня, караща хормонална терапия не учудва ни най-малко

иМА МНОГО ДОБРОВОЛЧЕСКИ ГРУПИ СЪС САЙТОВЕ.ВСИЧКО СЕ РАЗКРИВА! И в момента в Домбас има 12000 "зелени човечета-главно спецназ! Пълно е с руско оръжие и са им дали дори дронове "Гранат-2!.

Bill

Всички тях напиши тук https://myrotvorets.center/

БГ

Какво ще рече "руско оръжие"??????? Украинците да не би да използват лазерни пистолети??????? 80% от света стреля с такова оръжие! Всички стрелят с АК47, АК12, Печенег, РПГ, АЕК-971, ПМ и т.н. Всичкото това оръжие се произвежда в Русия, Беларус, Украйна, Румъния, България с руски лиценз! Не се правете на ощипани булки с тия глупости....

Доброволците от международната общност InformNapalm съвместно с колеги от Център „Миротворец“ продължават да разкриват руски военнослужещи, съчетаващи службата си на договор във Въоръжените сили на Русия със статуса на екстремисти в незаконните въоръжени формирования на „новорусия“. Този път обект на нашия интерес е руснак, кандидат за договор на служба в 74-а отделна механизирана бригада от Централния военен окръг на Руската федерация. становени данни: Евгений Алексеевич Старков, дата на раждане: 24.12.1995 г., живущ в Алтайски край, гр. Барнаул, Русия. В социалните мрежи с профили в:“ВКонтакте“ (архиви на профил, фото албум, контакти), „ОК“ (архиви на профил, фото албум, контакти). Е. Старков през 2013 – 2014 г. преминава през задължителната си военна служба във ВС на РФ, във в/п 58133-20 – радиолокационна рота в гр. Братск, Иркутска област в състава на радиотехнически войски към ВВС/ПВО, и още тогава показва склонността си към „шоу с маски“. След завръщането си от армията за известно време работи като техник в железниците. Но през лятото – в края на юни 2015 г. започва да събира документи са да сключване на договор с Министерството на отбраната на Русия за служба в 74-а отделна механизирана бригада (в/п 21005, дислокация – Юрга, Кемеровска област) от 41-а общовойскова армия на Централния военен окръг.

а?

защо не кажеш и за италианците, шведите и всякакви изроди, отишли доброволци към украинската армия и наказателните батальони..отишли да убиват за спорт?

Български офицер

НЕ

Русофилска измет.

Български офицер

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Екзекуциите са в Китай. Да си плати на момчето и момичето, да порасъждава малко в пазарджишкия и после да види как е в Украйна.

Нямаш право да се казваш Български офицер, защото никога истински български офицери не бяха на страната на ЗЛОТО.

тука е така

Много скъп ша му стане боя на този чичак.

д-р Пeтроff

Скъп,но после ще му е сладко.

popo

Украинците са го предизвикали

Наемник или доброволец? Или тъп съм, но и пари не отказвам? Няма ли един русофил поне да обясни за геополитиката, идеологията и християнските ценности.

Донбасс

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Иван

Да ги пращат и четиримата. Ако се поразровят за тях 100% ще има поне за по 30 години присъди.

д-р Пeтроff

Взе ми гумите от устата.Ама и Болен и болната Ташева и Чуколина са все за там.

Ицо

Това ще е една от най-добрите новини ако този боклук бъде екстрадиран в Украйна!

Петро Потрошенко

Защо се връзвате така елементарно на Антон Герашченко? Разкази по снимки от профили. Прозрчана и плоска пропаганда. Антон Герашченко, съветник на министъра на вътрешните работи ... украинския Яне Янев ... стегнете се бе клоуни. Това ще трае до утре. После ще изчезне тихичко от страницте на кло.зет а вие ще си останете с пяна на уста и докато чакате победата на укромишоците порошенко и яценюк ще се избият в радата кой да открадне повече долари от подаянията на местаната версия на фондацията ... горе долу както се случва и тука. малките ДСБ лапачи се изядоха един друг, кой да целува задника на борисов за 5 лева.

Костов е виновен!!!111

Дам!

Предайте им това лайно, то е ясно че прокурватурата тук няма да му даде правосъдие.

байХой

хахах ебаси партенката...тоя просто добре са измислили да го покрият...убивал украинци в Донецк хахаха.

Сланинка

И сега какво става тъпако? Екстрадират те там и те изписват завинаги. Само защото си тъп, да се правиш на бияч пред момче и момиче. Не скам да съм на местото на задника и устата ти, лайнар

Хахаха

Сайдер отивай да протестираш в защита на мутрата.

Ха Дано

Дори и да не го екстрадират, има доста материал да го осъдят в България. По закон участието като наемник във въоръжен конфликт е наказуемо. А чичака даже го е изтъпанил гордо...

измет

Единствените по-низши същества от този биологичен отпадък са няколкото коментиращи тук, които го защитават.

rm

хаха, тия пишман мутри как се нашиха, сигурно вече го осъзнават.

цАЦАТА ЩЕ ГО ПУСНЕ!

Ще се скрие като БРАТЯ ГАЛЕВИ!

Тишо

За да се скриеш в чужда държава трябват пари,а тоя е цървул.

:)

ще има секс

д-р Пeтроff

направо разврат....

mardafi

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

??

Да видим сега ще бъде ли екстрадиран както журналиста приказващ срещу Путин задържан на летище София преди време.

бияч бил

Каква е разликата между такива и платените "джихадисти" от Албания ?

Този се е направил на dog of war, ама ще завърши като булка в украински затвор...

Укрофашагите да си гледат работата !!!! Ако е виновен за побоя на магистралата , ще си го съдим у нас .. А УКРОФАШАГИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БАНДЮГИ , ЦАЛА ЕДНА ДЪРЖАВА УНИЩОЖИХА .ДОЛУ КИЕВСКАТА ХУНТА !!!

Лекси

Украинската хунта е незаконна !!! Хунтата трябва да бъде съдена

Я го глей украинчето. ДА му пращаме добровълците, котиоса се били на страната на руснаците в Донбас.Няма ли да му присдене на този нахалник.Тяхната "войска" с чуждестранни наемници, и какво от това. Някой от тях да е осъден че е воюва за тях.

Ще го съдят и съдят украинците друг път. ЗА ПОБОЯ, В КОЙТО Е УЧАСТВАЛ, И АКО,И ДОКОЛКОТО Е ВИНОВЕН НАШИЯТ СЪД И ПРОКУРАТУРА ИМАТ ДУМАТА. а УКРОИНСКИЯТ БОКЛУК тЕРАШЧЕНКО, НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДУМАТА. РУСИЯ НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ТОВА. Украинската, така наречена армия, е пълна с чужди наемници. Защо да няма и в Донбас, където живеят и се борят за свободата си хиляди руснаци, които искат да се присъединят към родината Русия. И какво лошо има в това ,че един българин е отишъл да им помогне.

Пандизпалас

И ти си същия. Ще дойде и твоя ред!

За какво се борят руснаците в Донбас? Дали знаят изобщо? Не съм чул някой да иска да се присъединява към Русия.

Да го предават на украинците, че тука има едни прокурори .......

д-р Пeтроff

В украински затвор ще го направят жена.Истинска русолюбка.И патриотка.А като се върне тук няма да става и за околовръТното.

тука е така

Ой Гошо Гошо какво направииии тиииии ....Ой гошо гошо ще ходиш в Украйна тиииииии,защото Гошо си дивак тиииии...

А

Хулиганско сбиване(а не пиянско, то е патент на Сидеров-Чуколов). Даваме ви го! Съдете го! Украйна е наша приятелска страна и подобни типове нямат място в България. Впрочем, вижда се че след като напускат ДНР се връщат отново в "омразна НАТО-вска" България, а не остават в Русия. Това е стария сталински обичай - никакви военнопленници, никакви чуждоземци. Даже има приказка, че СТалин е пращал в Сибир всички руски военнопленници(показали са малодушие, а не са умрели за СССР).

КИЕВ

Интересно а как сами Болгары относятся к конфликту в Украине?Кого поддерживают?Верят в то что в Украине фошисты?

Нормальный

Конечно, нормальные люди с вами и поддерживают вас. Мы не можем быть с русскими захватчиками.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.