Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Прокуратурата поиска 4 години затвор за Христо Бисеров. Това стана ясно, след като делото срещу бившия зам.-шеф на парламента и депутат от ДПС започна днес. Бисеров е подсъдим по три члена от НК - за около 700 000 лв. в различни валути, които превел от швейцарска в македонска банка на доведения си син Ивайло Главинков.

Делото започна с пазарлъци как се изчислявани приходите и разходите на Христо Бисеров. 

След като делото два пъти направи фалстарт, днес Бисеров се яви в съда, но не коментира нищо. Пред съдебния състав той само каза, че разбира в какво го обвиняват, но не знае защо. Най-напред съпругата му Мария Бисерова, която бе призована от прокуратурата, отказа да свидетелства срещу него, тъй като по закон има право на това. Тя бе заличена като свидетел.

Изненадващо държавното обвинение каза, че същото право има и Главинков, тъй като е роднина на Бисеров де юре. Защитата пък настоя Главинков да бъде заличен като свидетел, но по друга причина - в началото и той беше част от същото разслеване, но после отпадна. Материалите срещу него са отделени в ново дело, което още е висящо. Така или иначе съдът прие, че и Главинков няма да свидетелства срещу пастрока си.

Остана да се обсъжда счетводна експертиза, в която според защитата има неточности. Например на 10 септември 2010 г. Мария Бисерова превела на мъжа си заем от 138 831 евро, с които той три дни по-късно е погасил ипотечен кредит. Това обаче е отразено като разход на бившия политик и така се получава отрицателен баланс - че той е харчил повече средства, отколкото е получавал. Например за цялата 2012 г. експертизата твърди, че Бисеров е похарчил 273 422 лв. повече от доходите си. Тъй като произходът на средствата не е уточнен, се приема, че те са облагаеми. Преди това като ищец срещу Бисеров бе вписано министерство на финансите, което претендира за 18 965 лв. данъци.

Делото продължава.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Драйфа ми се само от вида на това гнусно ченге!!!

дебелян пеевский

браво, клоне, правилна позиция си заел ??

Имала, дала. Добра жена, виж как обича мъжа си. И синът е много добър, отзивчив и изпълнителен.

Мери Драганова

Горкият, ще излезе, че тя, горката му жена го е издържала.Христо Бисеров, наречен Кардинала, запчва огромни далавери още по времето на СДСНай удобно място да продължат далаверите и придобиване по тои начин огромни богатствяа, Христо Бисеров и Йордан Цоневнамират стават гоями защтници на турците и стават членове на ДПС, За отбелязване, е че крупни милионери има педим в ДПС Доган Пеевски, ХристоБисеров Йордан Цонев, и всички те за били само чиновнициЗа да живеят спокойно и необезпокоявани, завладяват с подкупи съдебната сстема, така и така копумпирана още по времето на Соца. Тогава тя се упраляваше от партията Майка, нямаше ннито един осъден комунист, защото за да бъде съден идваше обвинението от артията, биваха изключвани, и след това възбудено обвинение,ВМЕСТО ДА МУ СЕ ИСКА ДОКАЗВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО НА ФАМИЛИЯ бИСЕРОВ, пЕЕВСКИ, дОГАНОВЦИ чЕРЕПА,АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ се започва дела с несъществени обвинения,точат се с години докато изтече срока по давност,В ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ СЕ ИСКА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРОИЗХОДА НА БОГАТСТВОТО , СЛЕД ТОВА ДОРИ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КРИМИНАЛНИ ПРОЯВИ, ПРИ НАС Е ВСИЧКО, КОЙТО ПЛАЩА, ТОЙ ПЕЧЕЛИ ДЕАТА СИ, БЪЛХА ГИ УХАПАЛА

Развеселен

браво на жената

15/15

Де ги тея богати жени бе?

А не бяха ли 7 милиона с необяснен произход? Гледам тука едни стари заглавия...

мЕРИ дРАГАНОВА

Няма значимо дело, за ограбени милиони, да не е протакано с години и да завършило с присъда, Не ги интересува нито съдии, нито прокурори, че не сам осриват доверието в съдебната система ,те увреждат не по малко от подсъдимите държавата. Няма дело, в което да е поискано от тях, да доказват произхода на парите и имуществото им, Няма държава е Европа, която да повдига обвинение за неплатени данъци, при положение, че натрупаното имущество не отговаря на приходите им. САПАРТ, КОВАЧКИ, БРАТЯ ГЕОРГЕВИ, БРАТЯ ГАЛЕВИ, АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ДОГАН, БИСЕРОВ ВАСИЛЕВ И МНОГО ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ДА СА ПОЛУЧИЛИ ЕФЕТИВНА ПРИСЪДА, гАЛЕВИ ГИ ОСЪДИХА, СЛЕД КАТО ИМ ПОСВООЛИХА ДА НАПУСНАТ ДЪРЖАВАТА С МИЛИОНИТЕ СИ, ОСВЕН ТОВА ЧУАМЕ ТАКИВА КАТО ИВАН КОСТОВ, КОЙТО Е БИЛ С Ъ В Е Т Н И К НА ВАСИЛЕВ, ДА ГОВОГИ ЗА ВИНИ ОТ ДРУГИ ЛИЦА ОСВЕН ВАСИЛЕВ, ВСИКО Е ОБЪРНАТО С КРАКАТА НАГОРЕ ,КОВАЧКИ НЕПЛАТИЛ 12,000.000 ЛЕВА ДДС, ХАЙДЕ НИЕ ДА НАПРАВИМ СМЕТКА, ЗА ДА СА ДВАНДЕСЕТ МИЛИОНА ДАНЪКА, КАКВИ ПАРИ Е СПЕЧЕЛИЛ, И ПО КАКЪВ НАЧИН, ВМЕСТО ДА ИМА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА С КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО , КОВАЧКИ ПОЛУЧИ УСЛОВНА ПРИСЪДА, НЕ ПЛАТИ НИТО СТОТИНКА ОТ ТАЗИ СУМА, И СИ ВСЕ ДЕПОЗИТА ОТ 200,000 ЛЕВА, ФАМИЛИЯТА МИ ВОДИ НАСЛЕДСТВЕНО ДЕЛО С ДОКУМЕНТИРАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, И ГО ЗАГУБИХМЕ. еДНА ОТ ДРУГАТА СТРАНА, МЕ ПРОКЛЕ, ЧЕ ДЕТЕТО Й ГЛАДУВАЛИ, ЗАЩОТО ПЛАТИЛА ЗА РИТЕ ИНСТАНЦИИ 35,000 ЛЕВА, НИЕ ЗАГУБИХМЕ МЯКОЛКО МИЛИОНА ОТ НАСЛЕДСТВОТО НИ.скандално .

Съдия

Софийският градски съд оправда по всички обвинения бившия зам.-председател на парламента и депутат от ДПС Христо Бисеров! Честито на всички честни данъкоплатци, които още не са стегнали куфарите...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.