Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Какво значи дете? Дали е дете или жена - решава природата. Отидете в една дискотека и вижте 15-годишните с какви бюстове са."

Това заяви днес пред Нова телевизия депутатът Илия Илиев от ДПС. Така той се аргументира в тезата си, че проектопредложението за ограничаване на детските на майки на деца, родили деца, е противоконституционно.

Според него предлаганите от вицепремиера и социален министър Ивайло Калфин промени в Закона за надбавките противоречи на четири члена на Конституцията. То е антиевропейска риторика, изтъкна Илиев.

Той се обади, след като първоначално отказа да седне на една маса с депутатката д-р Султанка Петрова от Патриотичния фронт (ПФ).

"Бабите да не вземат пари за две неща – че са баби и че са майки?", попита Петрова.

Тя изтъкна, че тридетният модел е в основата на програмата на ПФ.

"Ние сме против деца да раждат деца", добави депутатката.

Д-р Петрова твърди, че според анализите една ромка с три деца взема 1500 лева помощи. Всъщност тя взема общо 21 вида надбавки. И тук се намеси Илия Илиев, който обяви думите й за неистина.

"Кажете ми - като се вземат толкова пари, как един човек ще се мотивира да работи, да се развива? Какво означава дете да роди дете – недоносени деца, които също лягат на грижата на децата", продължи Петрова.

Ключови думи

Коментари

on

Щом зяпаш 15-годишни, мястото ти е у кауша, боклук!

Деян

Ах, мръсникът му неден! Този педофил ходи по дискотеки да зяпа циците на невръстните дечица. Няма да се учудя, ако не се задоволява само с гледане.

Бях свидетел в пощата, когато на две циганки им изплатиха помощи по 1200 лева на всяка една от тях. Освен това срещу този доколкото си спомням има някакво обвинение и прокуратурата му искаше имунитета.

???

Педофил!

Тоя ако го видя на улицата да зяпа дъщеря ми - направо го убивам на място!

ГЕСТАПО

Като видят цици и голям гъз, резнаците пощуряват.

b.krustev

Драги читатели, Аз лично напълно споделям реакцията ви спрямо тази реплика, но трябва да отбележа един важен факт - в България възрастта за съгласие (т.е. възрастта, след която човек може да се съгласи да прави секс) е 14 години. Така че Илия Илиев може да си има и любовница на 15, и това според НК не го прави нито престъпник, нито педофил,, нито би могло да го прати в затвора.

Стоян

Кузов, Кузов!

ММТ

Напълно педофилско поведение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.