Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов коментира вчерашната деклрация на БСП, в която Народният съд бе обявен за неизбежен и необходим.

Според Атанасов БСП се опитва да "стяга редиците си" като възхвалява престъпленията на комунистическия режим. Той критикува и ГЕРБ заради това, че те не споменават ролята на Червената армия за физическото ликвидиране на опозицияъа слд 9 септември 1944 г.

Ето какво написа Атанасов:

"Изразявам възмущение от името на моите съратници и съмишленици за поредната гавра с жертвите на политическото насилие след 9.09.1944 година. Раздираната от вътрешни противоречия бивша комунистическа партия /БСП/ пак е измислила повод да стяга редиците си чрез възхвала на престъпленията на комунистическия режим.

Много е писано и говорено по темата. Само искам да посоча, че от 2000 г. в България има приет и действащ закон, с който комунистическият режим е обявен за престъпен! Това е волята на върховният орган на власт в нашата република, с която трябва да се съобразяват всички.

Разбира се поредните вопли на бившите комунисти дадоха възможност на ГЕРБ пак да се наредят до защитниците на демократичните ценности, но без да споменат и дума за основната причина за безчинствата след 9 септември. А именно, че политическият терор след тази дата е резултат от окупацията на България от Червената армия. И както казва един от сатрапите на сталиновия режим Судоплатов -"В България нямаше нужда от намесата на нашите служби, защото Георги Димитров познаваше в детайли техните методи и се справи с опозицията като я ликвидира физически"! 

Това е истината !"

 

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.