Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ЦСКА 1948 официално обяви привличането на Любослав Пенев за старши треньор.

Това стана ясно още вчера, когато бе разпространено видео, в което макар и да не се казва в прав текст каква е новината, се набляга на №9, а има кадри и с Пенев с екипа на ЦСКА.

В официалната информация не е посочено за колко време е договорът на Пенев. В понеделник от 11 часа той ще даде пресконференция.

Любослав Пенев бе начело на ЦСКА-София миналата година по това време - след като спечели Купата. Още пред лятото обаче той бе уволнен - любопитно е, че това стана след победа над ЦСКА 1948, чийто наставник тогава (Тодор Киселичков) също бе натирен.

В създадения през 2016 г. клуб Любо Пенев заменя Николай Киров, тръгнал си след последния кръг на Първа лига. ЦСКА 1948 се целеше в участие в евротурнирите, но не успя да го постигне.

ЦСКА-София също предстои да назначи пореден старши треньор. Поне с днешна дата фаворит за поста е сърбинът Саша Илич.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.