Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Кирил Петков е заплашил ДПС с "Ще ви оправя вас" и с координатора на американските санкции Джеймс О`Брайън, съобщиха тази седмица депутати от Движението. 

Заплахата обаче е дошла преди две седмици. Защо от ДПС съобщават за нея сега? Идва ли скоро втори списък "Магнитски", или управляващите най-после са готови с български вариант на американския закон?

Има ли и заплаха за ДПС в евентуалните амбиции на "Продължаваме промяната" да стане част от АЛДЕ в европейския парламент?

Или всичко това е с цел разсейване на вниманието - и ако да, от какво?

Тези въпроси дискутираме в 83-тия епизод на Z-Каст с политическата репортерка на Клуб Z Пламена Игнатова.

Чуйте го:

SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.