Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"ДПС сте станали много страхливи".

С тези думи се е обърнал днес премиерът Кирил Петков към парламентарната група на движението, влизайки в пленарната зала заради парламентарния контрол. Това разказа от парламентарната трибуна депутатът от движението Станислав Анастасов.

"Не познавате историята на българската демокрация и на ДПС", отговори му Анастасов.

В сряда Анастасов разказа и за това как преди две седмици, отново по време на парламентарния контрол, премиерът се обърнал към ДПС с думите "Аз вас ще ви оправя". И дори им казал, че скоро ще има новини, свързани с тях, от САЩ.

Петков не коментира разказите на Анастасов. Но заяви от парламентарната трибуна:

"ДПС единствено и само е фокусирано в защита на един от своите депутати - Делян Пеевски. Да застанат в пълна защита на Делян Пеевски. Но мисля, че можем да се фокусираме и в по-важни въпроси. Българското население знае защо го правите".

На което Анастасов отговори:

"Няма да спрем да ви занимаваме с корупцията. Моля да знаете добре, че ДПС ще защити всеки български гражданин, който е станал обект на агресия от кръга "Капитал", включително ако е от "Продлжаваме промяната". Това е върховенството на закона".

Коментари

един там

ДПС ООД е фиксирано в това да пази Пеевски. То за това съществува и това осмисля съществуването му.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.