Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Духова музика, тиролски гащи, "ведри" маршировки, плюс селянки, които млатят месо на фона на смазващ индъстриъл саунд... 

Какво да очаква човек от новия "Рамщайн"?

Размазващата нова песен Dicke Titten е четвърта от албума Zeit.

Сякаш всяко следващо видео на германците е все по-пищно, пипнато и... откачено. Режисьор е Йорн Хайтман, а надписите под клипа показват екип колкото на българска многосерийна продукция (само тук резултатът е по-добър). Ако не знаете - ако видите мъже в къси кожени панталони, които в съпровод на акордеон пристъпват тежко в кръг и редуват удари с длан по подметките на обувките си и по бедрата, допълвайки това с пронизителни викове... Е много вероятно да наблюдавате танц, наречен „шуплатлер“.

От 8 март тази година започнаха да излизат първите трейлъри от Zeit - едва осми албум (колкото и странно да ви дзвучи) на ветераните.

Първият хитсингъл бе и титулната песен - съпроводена от потресаващ - без преувеличение! - клип.

Вторият сингъл бе Zick Zack и излезе на 7 април, подкрепен от музикално видео.

Третият бе Angst и излезе на 29 април.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.