Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бойко Борисов сподели, че Цветан Цветанов "най-вероятно ще си направи свой политически проект, защото и той е обиден". Премиерът изрази съжаление, че е отстранил доскорошната си дясна ръка заради скандала "Апартаментгейт", след като прокуратурата реши да не разследва бившия вътрешен министър. Министър-председателят обаче настоя, че когато е било взето решението, то е било правилно, тъй като в ГЕРБ "няма милост за никого", когато се появят съмнения за извършено престъпление.

Борисов сподели това пред журналисти, след като инспектира строежа на "Арена Бургас", а контекстът бе обвиненията срещу зам.-министъра на околната среда и водите Красимир Живков за участие в организирана престъпна група.

"Няма да искаме оставка на заместник-министър Живков. В понеделник го сменяме. Всеки трябва да се сърди сам на себе си. Зам.-министрите се сменят с моя заповед и сме се разбрали с Емил Димитров да се реши този проблем с боклука. Но няма милост към никого, специално в ГЕРБ не може да ни упрекнете. И за Цветанов ни беше мъчно, но видяхте какво стана. Като оправдаха Цветанов, и ние съжаляваме, че сме го отстранили", сподели Борисов.  "Цветанов най-вероятно ще си направи свой политически проект, защото и той е обиден. Пожелавам му успех", добави той.

По отношение на открития списък с имена на известни личности, сред които и убити, който прокуратурата откри в хода на разследването на аферата с боклука премиерът обяви, че "всеки един бизнесмен може да си напише списък и да го сложи в касата".

"И аз мога да си напиша един. Да кажа: за кмета на Поморие 1000 лева, за Горанов - 2, за Нанков - 3, за еди-кой-си - 4000. Той ще си каже, задържаният". 

Коментари

Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Когато този говори на къра

Когато този говори на къра заобиколен от мисирки, единствено вярно е, че не е в джипката.
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Надали

Надали ЦЦ ще тръгне в политиката.Поредния мисир дето сънува просо.Посредственик без лидерски качества липса на интелект и елементарен и беден речник, повярва си и дали ще се пробва.Надали.Едва ли ще се намерят достатъчно глупаци да го последват.Освен ако им обещае по един апартамент .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.