Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на Русия Владимир Путин обяви, след съвещание с министъра на отбраната Сергей Шойгу, че парадът по случай Деня на победата ще се състои на 24 юни, предаде ТАСС.

"Нареждам да започне подготовката за военния парад в чест на 75-годишнината от победата във Великата отечествена война в столицата на Русия Москва и в други градове. Ще го направим на 24 юни, в деня, в който през 1945 година се е състоял легендарният, исторически парад на победителите, когато по Червения площад са минавали бойци, сражавали се край Москва и защитавали Ленинград, освободили Европа и щурмували Берлин", обяви държавният глава.

 

Путин поръчал на Шойгу да приеме мерки, с които да осигури безопасността от заразяване на участниците в парада.

"Приканвам ви да осигурите най-строгите мерки по безопасността при подготовката и провеждането на парада. Рискът за всички участници трябва да бъде сведен до минимум, а дори по-добре - изключен".

Тази година парадът не се проведе на 9 май заради епидемията от коронавирус.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.