Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Привържениците на "Левски" изкупиха над 17 000 виртуални билета за рождения ден на клуба на 24 май. Това означава потенциално запълване на сегашния капацитет на стадион "Георги Аспарухов".

Програма няма да има, публика също, но целта на инициативата е подпомагане на отбора, поставен в тежка финансова криза от началото на годината. 

А и всеки билет ще остане за спомен на феновете по случай 106-годишнината на клуба.

От "Герена" пускат нова партида, се казва в съобщение на сайта на "сините". Тя ще е налична до 19:14 часа на 24 май.

Левскарите подобриха рекорда си от началото на извънредните мерки в България, когато закупиха над 10 000 билета за още неиграния домакински мач от Първа лига срещу "Лудогорец". Първоначално се планираше двубоят да е само пред закрити врата, но след това беше отложен за неопределено време.

Вчера сблъсъкът получи нова дата - 5 юни. Ще премине без зрители, както и всички останали от доиграването на шампионата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.