Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Толкова ли е важен тоя клуб "Левски", че да се занимаваме от сутрин до вечер с него?!"

Това заяви в сутрешния блок на БНТ съпредседателят на управляващата малка коалиция "Обединени патриоти" и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

Думите му бяха в отговор на въпрос за изнасяните от бизнесмена с 11 обвинения Васил Божков от Дубай данни за клуба и за връзките му с властта.

"Това, което се изнася, са някакви бележки и едни есемеси, които по един ченгесарски способ се подхвърлят на медиите. Аз мисля, че преекспонираме всички тези телеграми, носени по пощенски гълъби от Дубай. Всъщност, какво носят тези всекидневни, на парче подхвърлени, уж скандални новини от един човек със сериозни обвинения", продължи Симеонов.

На напомнянето, че изнасяните от Божков информации говорят за определени интереси, Симеонов, подобно вече на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов, атакува бТВ, в чийто ефир собственикът на "Нове холдинг" за първи път съобщи за есемесите с Vladi Goranov:

"То и зад бТВ стоят много други интереси, защо не се занимаваме и с тях..."

Иначе Симеонов разкритикува решението за връщане на децата в детските градини.

"Малко съм скептичен към ускореното освобождаване и облекчаване на мерките. Особено опасно е това, което се предвижда - отварянето на детските градини. Не знам доколко е бил съгласен щабът, но мисля, че до момента тези хора ни прекараха изключително успешно през пустинята на страха, отчаянието и болестта, за да подкрепяме с лека ръка мерки, които са съмнителни", посочи Симеонов.

Разкритикува и предложението на ГЕРБ - ваучерите за почивка от по 210 лева да се използват в държавни станции - това едно, че не помагало на туристическия бранш, и второ - защо се плаща от държавата на държавата - попита. И даде пример - това е все едно да се напише закон за безплатните униформи на полицаите или за каските на пожарникарите.

"Ние предоставяме ваучери за държавни предприятия, които така и така посрещат държавни служители. За каските да не правим закон? Тогава как помагаме на туризма, питам аз", посочи Симеонов.

Симеонов обяви още, че сме получили информация, че българският район в Украйна ще бъде "нацепен" на пет части. "Това ще обезличи българския център и ще бъде много тежък удар върху цялата наша диаспора. Административната реформа, която се бави от три години, ще започне с нашето малцинство", посочи.

Симеонов е подготвил декларация, с която българският парламент ще изрази своето несъгласие. Той постави въпроса за това трябва ли да подкрепяме Украйна по пътя й към НАТО и Европа.

Ключови думи

Коментари

Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

И ВАС ЛИ, Г-Н СИМЕОНОВ, КУПИХА?!

Казусът ФК "Левски" ОТНОСНО КЛУБА НЕ Е ВАЖЕН, но е важен с това, че за първи път, при условие, че Божков представя автентични документи за двамата първи в правителството и за Домусчиев, възникнаха сериозни подозрения за активно рекетьорство на тази ВИП тройка. Този факт не прави Божков светец. Но сега говорим за тази тройка.И друг път срещу Борисов са представяни подобни дукументи пред Кулезич, Диков около апартаментите му в София , изкупуване парцели земя чрез подставени лица от Борисов, но чрез лично избраните от него прокурори Борисов е непоклатим.Съдът ще реши кое е лъжа, но само при условия, че прокуратурата и следствието, също назначени от ГЕРБ, или от Доган, Пеевски, се потрудят безпристрастно. Това което се случва, шашна гимназистите от квартала. Взеха да се питат - ако Премиерът и Влади са рекетьори и ненаказуеми, защо ние да се трудим за накаква си диплома, па била тя и от престижен университет. Драги патриоте, Вие само на думи ли сте патриот?Кой Ви дава право да оневинявате Борисов и Влади без да имате доказателства? Нима сте толкова повърхностен? По-вероятно е да сте купен, защото въздействате на обществото упорито, че Влади бил истински патриот. Или за Вас нама разлика в сегашна България между патриот и мафиот. Аз и приятелите ми, г-н патриоте, сме разочаровани от Вас.Много пъти младите ми приятели са ми казвали, че предпочитат Вас за премиер, защото не превивите до земя гръбнак пред руснаците, защитавате по-добре националните интереси, имате по-голямо достойнство и т. н. А сега на какъв кантар да Ви теглим? Поведението Ви по този казус е укорно, дори срамно!

Като щраусите

Г-н Симеонов,за вас "Левски" не е важен,макар че там вони на корупция и В.Божков,макар и подсъдим,ни светна как стават далаверите между Б.Борисов,В.Горанов,Домусчиев,но за вас това не е важно.Г-н Симеонов, важно ли е за вас в чий джоб потънаха 75 милиона за ББР?Къде са 53-те милиона дълг на Домусчиев,платени ли са и ако не са, още ли ще му позволявате да купува,без да се е изплатил или само вдигнахте пушилка?Що за "патриот" сте,щом спъвате Украйна по пътя й към ЕС и НАТО?Престъпно е,г-н Симеонов!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.