Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Васил Божков продължава да публикува части от пъзела на бизнес отношенията си и отношенията си с властта. След като сутринта обяви "паметна записка", според която е бил "рекетиран" да плаща по 20 милиона лева без ДДС на година за реклама на частната си лотария в Нова тв, а собственикът Кирил Домусчиев му репликира, следобед Божков отърна на този отговор. И от него става ясно, че е плащал в пъти по-малко за тази реклама при старите собственици на медията. Разликата е близо 12 милиона лева.

"Показвам ви и части от двете рекламни споразумения с „Нова броудкастинг груп“ ЕООД.

Едното е от 26.06.2018 г., а другото - от 1.8.2019 г. (подписано след публикуваната по-рано "паметна записка"). Разликата в "пазарните" условия е видима.

Оставям коментарите на по-многословните. Бъдете здрави", обяви Божков.

От документите става ясно, че през 2018-а договорът с Нова, представлявана тогава от Дидие Щросел, е бил за 8 176 800 лева.

През август 2019-а, четири месеца откакто собственици на Нова вече са братя Домусчиеви, договорът вече е за 20 милиона лева.

И двете суми са без ДДС.

Публикуваната по-рано "паметна записка", под която стоят подписите на Божков и на Кирил Домусчиев, е с дата 10 юли - т.е. малко преди подписването на новия договор за излъчванията на лотарията в ефира и рекламата й.

Самият Домусчиев в своя отговор сутринта, също чрез фейсбук, заяви: Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и необходимата етика в отношенията. Това е видно и в паметната записка. Факт е, че много години преди покупката от мен на Нова Божков е плащал за реклама и ПР в телевизията значително по-големи суми (първият договор е от 16.07.2012 г.). Неговият бизнес без реклама е невъзможен. Публичното предоставяне на записката е манипулация и стъпка, която издава бизнес нивото и интелекта на обвиняемия Божков, на което ниво не бих желал да сляза и затова спирам дотук!

 

 

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Божков не е за подценяване. В

Божков не е за подценяване. В момента вади на час по лъжичка за да подгрява публиката, но основно прави намеци, които само мутрите от другата страна разбират. Засега стреля само с фунийки и то без карфици на връха.

Сиренето и съпортването

вече не са безплатни.
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Божков може да е бил

Божков може да е бил закононарушител, но по ум и интелект е светлинни години пред мутрите-примати на Пунта Мара и Свинята, които наложиха бухалката вместо закон в България. А като добър покерджия, ги разголва бавно и един по един - първо Плашорко от Банкя, после Бездомния счетоводител а сега Гнуста с папионка от Делиормана. Вади им документи със собствените им подписи, съблече ги голи, показа им мръсотиите пред цял свят, а те, като дрогета само сумтят - Обвиняем не коментираме. За тяхно разочарование, обаче, политическото порно, в което играят главните роли ще продължи и цял свят ще им се наслаждава.

Пак да повторин че хората

Пак да повторин че хората бързо забравят и лесно се манипулират Рядко Щастие има цияла България че се управлява от Барба Ганьос от Банкя и компанията Сопола Доган, Шиши и сие
Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Майко мила! ама и вие ли сте "негодници", Клуб Z?

Нищо лично! Само цитирам: “На мен законът ми позволява да кажа, че вие сте просто едни негодници и не искам дори да чувам за вас! Няма на Божков ТВ да се хвана на въпроси!” “Вие имате голям късмет, че управляваме. Решил съм да не съм скромен заради тези негодници, които по цял ден говорят! Имате рядък шанс да управлявам аз. Защото, ако управляваше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин, Борис Джонсън, щяха да измрат хора. Измряха навсякъде. Хиляди, хиляди на ден умрели!”

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.